Ce probleme a avut Petrică Mîțu Stoian la Ansamblul Maria Tănase, de fapt. S-a aflat tot adevărul

2 săptămâni in urmă 22

Multe dezvăluiri au fost făcute despre viața lui Petrică Mîțu Stoian după ce acesta și-a dat ultima suflare în urma unor complicații post-covid. Acesta era decis să profite de o pauză după ce și-a dedicat viața scenei, așa că se pensionase. Totuși, abia acum s-a aflat ce probleme a avut la Ansamblul Maria Tănase.

Noi detalii despre Petrică Mîțu Stoian. Ce făcea la Ansamblul Maria Tănase

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai iubiți artiști din România, astfel că multe persoane și-au strigat durerea după ce acesta și-a încheiat socotelile lumești. El s-a confruntat și cu numeroase controverse de-a lungul timpului, mai ales pentru că avea parte de faimă și mulți bani.

Au existat momente când a fost nevoie să se ia măsuri cu privire la comportamentul pe care îl avea regretatul artist la Ansamblul Maria Tănase. Spre exemplu, în 2013, acesta nu participa la un concert umanitar, deși confirmase faptul că avea să urce pe scenă.

Gestul făcut de Petrică Mîțu Stoian înainte de un eveniment. Ce informații au ieșit la iveală

Pe 2 aprilie 2013, el trebuia să cânte alături de Niculina Stoican și Mariana Ionescu Căpitănescu în cadrul unui eveniment caritabil organizat de Ansamblul Folcloric Maria Tănase, în colaborare cu Teatrul Liric Elena Teodorini, Asociația Dincolo de Autism și Primăria Municipiului Craiova.

„Am vorbit cu domnia sa, dar n-a vrut să-și justifice în nici un fel absența la spectacolul caritabil ‘De la suflet pentru suflet’, oferit în sprijinul copiilor bolnavi de autism. Trebuie precizat că dumnealui știa de acest spectacol și confirmase prezența.

În acest sens, voi convoca o ședință de consiliu artistic, săptămâna viitoare, pentru a stabili măsurile ce se impun în acest caz.”, declara, pe atunci, Oana Bică, directoarea ansamblului, pentru Cuvântul Libertății.

Ce îl nemulțumea pe artist. Abia acum s-a aflat

De asemenea, cu doar câteva luni înainte de spectacol, Constantin Enceanu fusese înlăturat de la conducerea ansamblului. Acesta nu primise funcția de manager după ce Antonie Solomon, primarul care l-a susținut, nu a câștigat alegerile, potrivit Wowbiz.

A urmat un proces pe care Constantin Enceanu l-a câștigat, așa că a primit salariile restante pentru perioada în care nu a putut lucra, revenind, în același timp, ca solist în Ansamblul Maria Tănase. Petrică Mîțu Stoian era bun prieten cu artistul, astfel că toată situația îl nemulțumea.

De ce s-a pensionat Petrică Mîțu Stoian

Mai mult, se pare că episodul din 2013 nu a fost singurul de acest gen, potrivit unor surse din muzica populară. Ba chiar, artistul ar fi recurs la gesturi asemănătoare și când Niculina Stoican se afla la conducere.

În momentul în care artista a anunțat că veniturile artiștilor o să fie diminuate cu 25% în urma șomajului tehnic propus în contextul pandemic, paharul s-a umplut pentru regretatul interpret de muzică populară, așa că acesta s-a decis să se pensioneze.

The post Ce probleme a avut Petrică Mîțu Stoian la Ansamblul Maria Tănase, de fapt. S-a aflat tot adevărul appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă