Ce prețuri are Dorian Popa pentru YouTube, Facebook și Instagram. Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri clare

1 lună in urmă 24

Oana Zăvoranu aduce dezvăluiri uriașe în rândul fanilor lui Dorian Popa. Care sunt prețurile cunoscutului actor și cântăreț pentru YouTube, Facebook și Instagram? Fosta sa colegă de platou a mărturisit totul.

Oana Zăvoranu dă tot din casă!

Oana Zăvoranu dă din nou din casă! Aceasta nu se ferește să spună totul pe față, așa cum și-a obișnuit fanii, așa că nu-și întoarce privire nici de la cel care i-a fost coleg de platou în cadrul serialului „Sacrificiul”. Din păcate, nu a avut cuvinte de laudă la adresa unuia din cei mai iubiți soliști de la noi din cauza integrității de care nu dă dovadă, spune diva.

Actrița a „dat” fără milă și de această dată și l-a introdus pe nimeni altul decât Dorian Popa în episodul cu numărul 17 al emisiunii sale de pe YouTube. „Voi nu știți să-i taxați, voi le dați like-uri.

Oricât de mulți urmăritori falși ar cumpăra, nu ar reuși dacă nu ar exista totuși o bază de oameni care îl urmăresc. S-a dus într-un magazin cu parfumuri și filma cu una. La un moment dat, văzând un vânzător că tot încerca parfumuri și zicea: ‘ăla îmi place, ăla îmi place’, i le-a dus la casă. Se duce la casă și zice: ‘mi-ați pregătit parfumurile?’, la care vânzătorul îi zice: ‘dacă doriți, vă putem oferi un mic discount’.

Când a auzit ăsta, i-a zis lu’ aia să închidă camera și a început să-și bage și să-și scoată în magazinul respectiv. De ce? Pentru că i-a spus: ‘Cum adică să vă plătesc?! Păi voi să îmi dați două trei parfumuri moca, pe lună, că am venit aici cu camera!’ „, a afirmat bruneta. Fără să mai comenteze în zadar subiectul deja expirat în fața ei, artista a pus cap la cap o listă cu prețurile pe care le cere cântărețul.

Ce prețuri are Dorian Popa pentru YouTube, Facebook și Instagram?

  • Listă de prețuri:

Insert Vlog – 2.000 de euro
Vlog dedicat – 5.000 de euro
Instastory – 1.500 de euro
Postare instagram – 2.500 de euro
Postare instagram video – 5.000 de euro
Instagram giveway – 5.000 – 10.000 de euro
Instagram follow 30 de zile – 5.000 de euro
IGTV – 5.000 de euro
Ppostare Facebook – 1.500 de euro
Postare YouTube community – 1.500 de euro

“E tăticul mocangiștilor! A apărut la un moment dat în 2011, în ceva ce nu mai ține nimeni minte. L-am văzut într-o provocare când mânca mâncare de cățel. Eu vă spun o chestie pățită de mine. Aveam o filmare și purta niște adidași care costă vreo 1.000 și ceva de euro perechea. La un moment dat, îl vedeam în fiecare zi că schimbă perechile de două-trei ori pe zi. L-am întrebat: ‘Băi, nene, câte perechi ai?’ Și îmi zice el: ‘Am la portbagaj toate perechile’. Mie, personal, mi-a recunoscut că are fake-uri. Aveam probleme la filmare cu el, cum vorbea el, îi spuneam: de ce țipi la 8 dimineața?”
Oana Zăvoranu (Sursa: YouTube – Oana Zăvoranu Official)

The post Ce prețuri are Dorian Popa pentru YouTube, Facebook și Instagram. Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri clare appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă