Ce poveste! Simona Halep a șocat-o pe Leylah Fernandez, noua stea a tenisului feminin: ”Am rămas fără cuvinte!”

1 lună in urmă 27

Canadianca Leylah Fernandez, tânăra de 19 ani calificată în semifinale la US Open, are o amintire memorabilă cu Simona Halep, petrecută în urmă cu doi ani, la turneul Rogers Cup.

Românca, proaspăt încununată atunci cu titlul de la Wimbledon, a ales-o pe Leylah Fernandez ca parteneră de dublu, în ciuda faptului că aceasta nu avea la acea vreme decât 16 ani.

”În timpul atrenamentului, directorul de la Tennis Canada a venit la mine și mi-a spus că are vești. Credeam că îmi spune că nu voi putea juca la dublu, dar a spus: ”Simona te-a ales pe tine să joci dublu cu ea”. Am rămas fără cuvinte pentru câteva minute, dar am fost atât de fericită și am acceptat imediat", a recunoscut Leylah.

"Să am posibilitatea să joc alături de o mare campioană, a câștigat French Open, acum Wimbledon...este o mare oportunitate pentru mine să învăț de la ea. Este o jucătoare fabuloasă, muncește mult, este o luptătoare și mă inspiră foarte mult când o văd jucând”, a mai spus Fernandez în 2019.

Citeste si:

Senzația Leylah Fernandez, lipsită de tatăl antrenor la US Open. Care e motivul și legătura tenismenei de 19 ani cu fotbalul

Minune la US Open! Învingătoarea Simonei Halep, eliminată în sferturi de senzaționala Leylah Fernandez

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă