Ce operații estetice are Carmen Șerban. A plătit 15.000 de euro pentru ele

1 lună in urmă 21


Carmen Șerban a recunoscut că și-a făcut mai multe operații estetice în ultimii trei ani. Artista este mulțumită acum de felul în care arată și nu regretă nimic. Carmen Șerban a scos din buzunar o mică avere pentru a arăta așa cum își dorește.


În martie, Carmen Șerban a împlinit 50 de ani, însă pentru ea vârsta este doar o cifră. După ce a slăbit colosal, cântăreața a mers la medicul estetician, unde și-a făcut trei intervenții estetice. Carmen Șerban nu se ascunde și recunoaște ce operații estetice are.


Două intervenții la față și una la bust, acestea sunt transformările pe care le-a făcut în ultimii trei ani. Artista a slăbit 15 kilograme și a simțit nevoia de încă o schimbare. Și-a micșorat nasul, și-a făcut lifting facial și o modelare a sânilor cu ajutorul protezelor siliconice.„Am slăbit 15 kilograme şi mi s-a făcut un surplus la faţă. Nu a fost ideea să apelez la un medic chirurg, dar aveam o deviaţie de sept foarte urâtă care mă împiedica de multe ori la cântări. Stăteam tot timpul cu spray-ul după mine.


Aveam închisă o nară din naştere. Dacă tot am apelat, l-am rugat frumos să-mi facă o rinoplastie pentru că aveam un complex. Mi l-a făcut în limite cât de cât naturale şi mi-am făcut un lifting la faţă”, spunea interpreta de muzică de petrecere.


Carmen Șerban a plătit 15.000 de euro pentru operațiile estetice


Carmen Șerban s-a operat la un cunoscut medic în Timișoara, iar artista este foarte mulțumită de rezultatele pe care le-a obținut în urma intervențiilor estetice. Pentru toate aceste operații estetice, Carmen Șerban a scos din buzunar aproximativ 15.000 de euro.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă