Ce onoare! UEFA i-a solicitat lui Cosmin Contra să numească „omul meciului” din partida Lazio – Bayern. Pe cine a ales fostul antrenor al lui Dinamo

1 lună in urmă 1

Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo, a fost delegat, de UEFA, pe postul de observator tehnic la partida Lazio – Bayern, din prima manșă a optimilor Ligii Campionilor. La finalul meciului, Cosmin Contra a avut onoarea de a desemna „omul meciului”.

Partida a fost câștigată de Bayern Munchen, cu 4-1. Golurile au fost marcate de Robert Lewandowski, Jamal Musiala, Leroy Sane și Francesco Acerbi, fundașul lui Lazio care a înscris un autogol.

Partida retur este programată pentru data de 17 martie, la Munchen.

UEFA i-a solicitat lui Cosmin Contra să numească „omul meciului” din partida Lazio – Bayern

Cosmin Contra a decis ca titlul de „omul meciului” să-i fie acordat lui Robert Lewandowski. Fostul antrenor al lui Dinamo și-a argumentat alegerea prin faptul că atacantul polonez a marcat un gol și a reprezentat un pericol, pentru echipa adversă, pe toată durata meciului.

„Lewandowski a marcat un gol și a fost periculos pe toată durata meciului. Și-a ajutat echipa în defensivă și a arătat o excelentă mobilitate pe tot parcursul meciului”, a declarat Cosmin Contra, potrivit site-ului UEFA.com.

Ce a declarat Robert Lewandowski

Atacantul polonez a scos în evidență jocul foarte bun prestat de Bayern, formația bavareză reușind să marcheze de patru ori. Deși nu a avut multe ocazii de a înscrie, Lewandowski consideră că golul înscris în minutul 9, al partidei cu Lazio, a fost unul foarte important.

„A fost o seară foarte bună pentru noi, dacă am marcat de patru ori. Poate că eu nu am beneficiat de foarte multe ocazii de a înscrie, dar m-am străduit să găsesc cele mai bune poziții și, per total, golul pe care l-am înscris devreme (n.r.: minutul 9) a fost unul foarte important”, a spus Robert Lewandowski, la finalul meciului cu Lazio.

The post Ce onoare! UEFA i-a solicitat lui Cosmin Contra să numească „omul meciului” din partida Lazio – Bayern. Pe cine a ales fostul antrenor al lui Dinamo appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă