Ce obiectiv are Viitorul pentru restul sezonului după ratarea play-off-ului

3 zile in urmă 90

  • Champions League: Bayern Munchen - PSG, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Champions League: Porto - Chelsea, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

"Rezultatele nu au fost cele pe care ni le-am dorit. Consider că am muncit, dar nu a ieşit aşa cum am vrut. Obiectivul principal a fost să intrăm în play-off, nu am reuşit, însă acum ne dorim să încheiem pe un loc care ne dă posibilitatea de a juca barajul pentru cupele europene", a spus el.

Matei îşi doreşte o victorie în partida cu CSM Poli Iaşi, restantă din etapa a 24-a a Ligii I.

Cosmin Matei: "Am ratat play-off-ul, acum ne dorim un loc de baraj pentru cupele europene"

"Va fi dificil cu Poli Iaşi, ne dorim să câştigăm pentru că trebuie să acumulăm puncte şi să stăm cât mai aproape de locul 7, acesta este obiectivul. Suntem dezamăgiţi că am ratat play-off-ul, dar am trecut peste, acum trebuie să privim înainte. Important e ca la meciul cu Iaşi să arătăm o altă atitudine şi să câştigăm", a adăugat el.

La rândul său, jucătorul David Babunski a declarat: "Nu va fi uşor cu Iaşi, mai ales că noi suntem într-o situaţie delicată. Este nevoie de o reacţie imediată din partea tuturor pentru a obţine un rezultat pozitiv cu Poli Iaşi. Am ratat principalul obiectiv al sezonului, trebuie să acceptăm acest lucru. Fiecare trebuie să îşi facă autocritica, să se autoanalizeze şi să îşi revină repede, pentru că avem un nou obiectiv de îndeplinit. Este nevoie de ambiţie pentru că ne dorim să terminăm play-out-ul pe un loc cât mai sus pentru a putea juca barajul de cupele europene".

VIDEO Viitorul - Poli Iași a fost amânat din cauza ceții

Echipa de fotbal FC Viitorul întâlneşte, joi, de la ora 19:00, pe teren propriu, formaţia CSM Poli Iaşi, într-o partidă restantă din etapa a 24-a a Ligii I.

Meciul FC Viitorul - CSM Poli Iaşi, din etapa a 24-a a Ligii I, din 22 februarie, a fost întrerupt de arbitru în minutul 67, la scorul de 0-0, din cauza ceţii. Partida trebuia să se reia a doua zi, 23 februarie, la ora 16:00, de la minutul 67. Arbitrul a considerat însă că meciul nu poate fi reluat tot din cauza ceţii şi l-a reprogramat o oră mai târziu, de la ora 17:00. Nici atunci vizibilitatea nu a permis reluarea jocului, astfel că partida a fost amânată pentru 8 aprilie când se va disputa din primul minut.

Agerpres

Etichete: cosmin matei , meciuri poli iasi , meciuri viitorul , viitorul poli iasi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă