Ce obiceiuri are fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva la 2 ani. „E mofturos”

2 săptămâni in urmă 17


Lavinia Pârva a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu doi ani de zile. Artista face acum dezvăluiri despre fiul ei și al lui Ștefan Bănică, despre obiceiurile pe care le are și cum le face față mămica.


Lavinia Pârva va apărea săptămânal la Pro TV, face acum parte din echipa „Vorbește lumea”. Va avea propria rubrică în care va dezbate subiecte despre părinți și copii. În aceeași emisiune ea a povestit despre fiul ei și al lui Ștefan Bănică.


Alexandru Bănică a venit pe lume în urmă cu doi ani, în 2019. De atunci, mămica Lavinia s-a ocupat de creșterea micuțului ajutată fiind de mama ei, nu de o bonă. Artista nu a vrut să angajeze o femeie pentru a sta cu fiul ei, a preferat să se ocupe în familie de dezvoltarea lui. „Mama m-a ajutat, nu am vrut o bonă. M-am gândit la partea asta emoțională”, a spus vedeta în direct la Pro TV.Acum, băiețelul are și câteva obiceiuri, iar mama lui s-a conformat. Lavinia Pârva a declarat că ea gătește mult, diverse feluri de mâncare tocmai pentru că se gândește la alimentația fiului. Pe multe dintre preparatele ei fiul le-a refuzat, nu a vrut să le mănânce. „E mofturos. Atunci am înțeles că ne trebuie un program, unul care să se bazeze pe preferințele copilului, când vrea copilul. (...) Bineînțeles că m-am consultat și cu un specialist”, a mai adăugat vedeta.


Lavinia Pârva a mai abordat și un subiect sensibil în emisiune. Îi dă sau nu dulciuri fiului la doar doi ani? „Da, mai primește câteodată ca să știe gustul”.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă