Ce o deranjează pe fiica Andreei Marin la mama sa. Violeta vrea să se mute din România: „Vreau să fiu și eu o femeie foarte puternică”

1 lună in urmă 31


Violeta, fiica Andreei Marin, a fost văzută în ultima perioadă alături de mama ei la mai multe evenimente. Adolescenta a declarat în cadrul unui interviu ce o deranjează la mama sa, dar a vorbit și despre dorința de a se muta din România.


Violeta, în vârstă de 14 ani, este acum o adevărată domnișoară. Are doi părinți faimoși, care sunt mereu în lumina reflectoarelor, însă asta nu este întotdeauna un beneficiu pentru ea. Violeta are foarte mare grijă de imaginea ei.


Andreea Marin are o relație extraordinară cu fiica sa, iar adolescenta îi cere sfatul mamei sale de fiecare dată când este pusă în fața unei decizii importante. Violeta mărturisește că de multe ori acționează după instict.


„De multe ori mă iau după instinct doar pentru că nu sunt foarte multe chestii care mă apasă sau care mi se pare că mă afectează. Când este ceva important o întreb și pe mama”, a spus Violeta într-un interviu pentru PRO TV.


Despre mama ei, tânăra spune că și-ar dori să fie o femeie la fel de puternică precum este Andreea Marin. Vedeta mărturisește că fiica sa deja se îndreaptă în acea direcție și nu prea mai are nevoie de ajutorul mamei în anumite privințe.


„Este o femeie dedicată, o femeie foarte puternică. Vreau să fiu și eu o femeie foarte puternică”, spune adolescenta. În cadrul aceluiași interviu, Violeta spune că singurul lucru care o deranjează la mama ei este faptul că nu este punctuală atunci când au planuri împreună. „Întârzie tot timpul. Zice că plecăm la o oră și plecăm cu trei ore mai încolo”.


Andreea Marin a reacționat imediat când a auzit declarațiia fiicei sale: „Sunt serioasă în afara familiei. În familie cer înțelegere”.Violeta își dorește să se mute în America


Deși are doar 14 ani, Violeta știe foarte bine ce își dorește de la viață. Fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică i-ar plăcea să calce pe urmele tatălui său, dar și să urmeze o carieră în avocatură. Este indecisă ce să aleagă între aceste două meserii, însă este sigură că își dorește să se mute din România și să locuiască în Statele Unite ale Americii.


„Îmi place partea de actorie și muzică. Am repetat și cu tata, cu fratele meu. Nu este un job foarte stabil, pentru că eu îmi doresc să mă mut în America. M-am gândit și la partea de avocatură. Momentan nu sunt sigură. (...) Nu ai cum să ajungi celebru fără să treci prin niște chestii negative. Nu mă sperie, m-ar încânta că am ceva de învățat”, a declarat Violeta.https://www.youtube.com/watch?v=c-h1TR4Oj5Y

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă