Ce nume are Cleopatra Stratan după căsătoria cu Edward Sanda. Fanii au fost curioși, iar ea a dezvăluit

1 lună in urmă 35

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios în Chișinău, în weekendul care a trecut. Înainte, cei doi au făcut cununia civilă, dar în București. Acum, la doar câteva zile de când a devenit femeie măritată, cântăreața a făcut o dezvăluire neașteptată.

Fanii ei de pe rețelele de socializare au fost curioși ce nume poartă artista acum, după căsătorie. „De ce nu ți-ai pus numele pe Instagram Sanda Cleopatra?”, a fost întrebarea adresată soției lui Edward Sanda.

Cleopatra Stratan nu s-a ferit să răspundă și a afirmat că în continuare aceasta e numele ei. „Pentru că nu mi-am schimbat numele”, a dezvăluit cântăreața în vârstă de 18 ani.

Ce nume are Cleopatra Stratan după căsătoria cu Edward Sanda. Fanii au fost curioși, iar ea a dezvăluit

De curând, Edward Sanda a răbufnit după căsătoria religioasă cu Cleopatra Stratan. Cântărețul a făcut dezvăluiri în mediul online, deranjat de unele reacții. Unii dintre fani i-au complimentat pentru apariția lor în biserică, alți s-au mirat cum de nu au îmbrăcat ținute mai sofisticate și cum de nu au avut nași.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta!

cleopatra stratan si edward sanda cununie religioasa 3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Se poate să iubești. Să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 100.000 de tradiții și obiceiuri că «așa se face». E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #livinginthepresent”, a fost mesajul artistului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă