Ce nume a primit cățelul incendiat de minori. „Dacă îl bag mult în seamă, mă și pupă”

3 luni in urmă 1


Cățelul care a ars de viu, după ce doi copii au turnat pe el un lichid inflamant și apoi i-au dat foc, a primit un nou nume, după ce fost salvat de o asociație pentru protecţia animalelor, notează Digi 24.


Președintele asociației Kola Kariola, Marius Chirca, a anunțat că patrupedul, care va fi dat în adopție marți, a primit numele „Focus”.


„Reacționează bine când mă vede pe mine, pe soția mea, pe medicii de aici din cabinet și ne pregătim pentru adopția de mâine (n.r. - marți). După cum vedeți, l-am înnoit, are și un ham, dacă îl bag mult în seamă, mă și pupă”, a declarat Marius Chirca la Digi 24.


„I-am pus și un nume, m-am tot gândit: acum se numește Focus, vă dați seama de unde îi provine numele”, a adăugat Marius Chirca.


Președintele asociației Kola Kariola a vorbit despre comportamentul cățelului, după trauma trăită.


„Când i-am dus mâncare, îmi lingea mâna. Este un semn că se umilește, adică îmi arată să nu-i fac rău. Întâlnesc des la câini comportamentul ăsta, în general la câinii care trec printr-o traumă”, a explicat Marius Chirca. „El geme aici, de plăcere”.

Marius Chirca, președinte Kola Kariola:

După ce imaginile cu patrupedul incendiat de minori au fost făcute publice, ministrul de interne, Marcel Vela, a luat poziție.


În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru maltratarea animalelor.


FOTO: Digi 24


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă