Ce nume a primit cățelul incendiat de minori. ”Dacă îl bag mult în seamă, mă și pupă”

3 luni in urmă 2


Cățelul care a ars de viu, după ce doi copii au turnat pe el un lichid inflamat și apoi i-au dat foc, a primit un nou nume, după ce fost salvat de o asociație pentru protecţia animalelor, notează Digi 24.


Președintele asociației Kola Kariola, Marius Chirca, a anunțat că patrupedul care va fi dat în adopție marți a primit numele ”Focus”.


”Reacționează bine când mă vede pe mine, pe soția mea, pe medicii de aici din cabinet și ne pregătim pentru adopția de mâine (n.r. marrți). După cum vedeți, l-am înnoit, are și un ham, dacă îl bag mult în seamă, mă și pupă”, a declarat Marius Chirca la Digi 24.


”I-am pus și un nume, m-am tot gândit: acum se numește Focus, vă dați seama de unde îi provine numele”, a adăugat Marius Chirca.


Președedinetele asociației Kola kariola a vorbit despre comportamentul cățelului, după trauma trăită.


”Când i-am dus mâncare, îmi lingea mâna. Este un semn că se umilește, adică îmi arată să nu-i fac rău. Întâlnesc des la câini comportamentul ăsta, în general la câinii care trec printr-o traumă”, a explicat Marius Chirca. „El geme aici, de plăcere”

Marius Chirca, președinte Kola Kariola:

După ce imaginile cu patrupedul indendiat de minori au fost făcute publice, ministrul de interne, Marcel Vela, a luat poziție.


În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru maltratarea animalelor.Citeşte Articolul Întreg pe Sursă