Ce număr va purta Olimpiu Moruțan la Galatasaray + Câți bani încasează Gigi Becali

2 luni in urmă 24

FCSB a ajuns la un acord cu Galatasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruțan, iar Gigi Becali a dezvăluit ce număr va purta mijlocașul la formația din Turcia.

Gigi Becali s-a hotărât să îl vândă pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray în această vară, după ce FCSB a fost eliminată din turul 2 preliminar al Conference League.

Deși Galatasaray a transmis că e dispusă să ofere 8 milioane de euro pentru transferul lui Olimpiu Moruțan, cu 1,5 milioane mai mult decât au plătit turcii pentru Alexandru Cicâldău, Gigi Becali a transmis că bașkanii s-au răzgândit.

Ce număr va purta Olimpiu Moruțan la Galatasaray

Gigi Becali le-a transmis turcilor că îi va da drumul lui Olimpiu Moruțan pentru 10 milioane de euro, iar formația lui Fatih Terim s-a hotărât să ofere banii ceruți de latifundiarul din Pipera. Patronul FCSB-ului a transmis și că mijlocașul va purta tricoul cu numărul 10 la formația din turcia.

„Înseamnă că s-au hotărât să dea 10 milioane. Mie cine mi-a spus, mi-a spus că 99% e făcut. Știu că nea „Împărat” Terim, îi place mult de el și că numărul 10 vrea să i-l dea lui”, a spus Gigi Becali pentru Sport.ro.

FC Botoșani primește 1 milion de euro de pe urma transferului lui Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan ar urma să ajungă la Istanbul zilele următoare pentru a efectua vizita medicală. În cazul în care negocierile dintre cele două părți se vor finaliza, atunci mijlocașul va fi coechipier cu Alexandru Cicâldău la Galatasaray, fotbalist cumpărat de formația lui Fatih Terim în urmă cu o săptămână de la Universitatea Craiova cu 6,5 milioane de euro.

Olimpiu Moruțan a ajuns la FCSB în iulie 2018, după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la FC Botoșani 700.000 de euro. În cazul în care latifundiarul din Pipera va încasa 10 milioane de euro în schimbul internaționalului român, trupa finanțată de Valeriu Iftime va primi 1 milion de euro pentru cei 10% pe care îi deține în prezent.

The post Ce număr va purta Olimpiu Moruțan la Galatasaray + Câți bani încasează Gigi Becali appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă