Ce nu s-a văzut la TV la Asia Express. Secretul dintre Patrizia Paglieri și fiul ei

2 săptămâni in urmă 17

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au format o echipă extrem de simpatică și apreciată de telespectatori la Asia Express. Totuși, drumul lor a ajuns la final înainte de a merge în Iordania, însă au rămas cu amintiri extrem de frumoase și acum au împărtășit și un secret despre ei.

Patrizia și Francesco Paglieri, dezvăluiri despre Asia Express

Patrizia și Francesco Paglieri s-au decis să accepte provocarea și să participe la Asia Express, depășind unele dintre cele mai grele probe expuse într-un reality show. Cei doi au reușit să treacă peste orice provocare cu zâmbetul pe buze, chiar dacă au trecut prin clipe dificile.

Francesco a povestit că el și mama lui au luptat cât au putut, ba chiar a ales să o motiveze pe Patrizia Paglieri ori de câte ori simțea că aceasta își pierdea speranța de a ajunge cât mai departe în competiție. Uitându-se în urmă, fostul concurent se amuză atunci când privește anumite momente.

„Noi nu aveam de ales, am mers să luptăm cât am putut, era logic că trebuia să o motivez cumva. Acum râd când mă uit la ea, mai ales când alerga, mor de râs.

Acolo eram așa de concentrați, că parcă acum ne bucurăm mai mult și ne amuzăm. Ne reamintim și ne vedem. Acum e foarte amuzant.”, a zis el la Observator.

Moment amuzant la Asia Express. Ce s-a aflat abia acum

Toți concurenții au trecut prin momente frumoase, dar și prin clipe grele. Asia Express nu doar că le propune vedetelor o competiție dură, ci și o experiență de neuitat. Cei doi au făcut mărturisiri despre un moment dificil din emisiune, considerându-l acum unul plin de umor.

„Patrizia Paglieri: Mie nu îmi pornește creierul fără cafea, dimineața plecam fără cafea. În cursă, nu mai era timp pentru cafea. Bine, aveam numai 1 euro pe zi. Când am cheltuit bani pe cafea, nu i-a picat foarte bine.

Francesco Paglieri: Eu m-am supărat, de obicei turcii sunt foarte ospitalieri. Atunci când am văzut că nu ne-au primit la cazare și ne-au pus și să plătim, am zis că nu se poate așa ceva.”, au zis cei doi.

Cum se înțeleg Patrizia Paglieri și fiul său după Asia Express

De asemenea, atunci când vine vorba despre relația mamă-fiu, Francesco a dezvăluit că nu s-au schimbat prea multe, mai ales pentru că mereu s-a înțeles foarte bine cu Patrizia Paglieri. Totuși, el a rămas surprins când a observat că aceasta era foarte calmă în timpul probelor de foc.

„Noi mereu ne-am înțeles bine, chiar dacă am avut altercațiile noastre. Ne aprindeam repede, ne stingeam la fel de repede. Nu țineam râcă. Eu am fost surprins, mă așteptam ca mama să se enerveze super tare.”, a mai zis fostul concurent de la Asia Express.

„A fost foarte greu”

Pandemia le-a pus bețe în roate concurenților de la Asia Express, mai ales pentru că aceștia au fost nevoiți să petreacă mai mult timp căutând o mașină pentru a ajunge în locurile în care erau chemați de către prezentatoarea show-ului, Irina Fodor.

„A fost foarte greu, nu știu de alte sezoane, dar ăsta a fost și mai greu din cauza pandemiei. Nu ne lua nimeni, stăteam ore, ne pierdeam speranța, am stat și 3-4 ore. Cel mai greu mi-a fost când a trebuit să dorm în stația de taxi, era cald.

El dacă era cu Maria mergea către Asia Express, din păcate era cu mine. Ar fi vrut să schimbe echipa, dar din păcate nu s-a putut.”, a mai zis Patrizia Paglieri.

The post Ce nu s-a văzut la TV la Asia Express. Secretul dintre Patrizia Paglieri și fiul ei appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă