Ce nu s-a văzut la TV în România U21 - Olanda U21: ce a făcut Stoichiță și ce i-a strigat Mutu lui Ciobotariu în meci

2 săptămâni in urmă 2

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021, 11:47 / Actualizat joi, 25 martie 2021 12:10

România U21 a avut o prestație foarte bună în primul meci de la EURO, 1-1 cu Olanda U21.

România U21 a fost repartizată în Grupa A la Euro, alături de Ungaria, Germania și Olanda. Programul integral de la Campionatul European de tineret Jurnalistul Vlad Nedelea și fotoreporterul Raed Krishan sunt în cantonamentul naționalei U21 din Ungaria și transmit de la fața locului toate detaliile despre Euro 2021

Cum meciurile de la Euro U21 se joacă fără spectatori, vocea lui Mihai Stoichiță, care a stat la câteva scaune deasupra terenului, s-a auzit mereu. Acesta le-a dat indicații fotbaliștilor lui Mutu. A strigat la Mățan să nu își piardă din marcaj omul de la fazele fixe și la acompaniat, practic, pe selecționerul României. 

Directorul tehnic al FRF a luat loc în tribună alături de președintele FRF, Răzvan Burleanu, și de secretarul general adjunct Gabriel Bodescu.

VIDEO Mutu l-a certat pe Ciobotariu

Prezent la GSP LIVE, Vlad Nedelea, reporterul GSP prezent în Ungaria alături de națională, a dat detalii despre ce nu s-a văzut la TV în timpul meciului și a spus selecționerul Adrian Mutu l-a certat pe fundașul Denis Ciobotariu pe teren, deși la conferință i-a luat apărarea.

„Conform lui Mutu, Ciobotariu n-a greșit la gol. Dar în timpul meciului, Mutu i-a spus «Ciobi, ce faci?», când și-a pierdut adversarul din marcaj, pe Schuurs. N-am înțeles alegerea lui Ciobotariu, cred că a fost singura ezitare a lui Mutu.

Nu e prima dată când îl auzim pe Stoichiță când dă indicații. A fost atent la fazele fixe la jucătorii care nu respectau fazele trasate la vestiar. Îi aranja pe jucător. Mutu era atent la unii, Stoichiță la ceilalți. 

E greu să remarci ceva când stadionul e gol. E o situație diferită. Când ajungi la meci te duci într-o parcare specială și ai culoar către lift și masa presei. Nu ai acces la nimic, totul e închis. Nu te poți intersecta cu cineva din lot sau din staff. ”, a spus Vlad Nedelea la GSP LIVE.

Azi, antrenament sub ochii lui Contra

Azi, de la ora 11:00, România a avut un antrenament ușor la care au participat jucătorii care nu au evoluat cu Olanda sau care au intrat pe parcurs, Itu, Oaidă și Petre.

Antrenamentul a fost condus de secundul Răzvan Rotaru, iar Adi Mutu a urmărit totul de sus, de la un balcon, alături de fostul selecționer Cosmin Contra, care a fost prezent și la meciul cu Olanda.

Citește mai multe știri despre România U21:

Ce le-a spus Mutu jucătorilor imediat după România U21 - Olanda U21: „Aveți, bă, încredere în voi!” » Marin, discurs emoționant înainte de meci

Mutu, decisiv la supergolul marcat de Ciobanu! Ce a făcut selecționerul înainte de reușită

Playtech: Decizie de ultimă oră în cazul Marica la hotel. Ce au decis judecătorii în proces


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă