Ce nu a observat lumea în cazul lui Sebastian de la Survivor. L-a criticat dur din acest motiv

4 săptămâni in urmă 28

Elena Marin a reușit să se mențină în concurs, încă de la început. Este singura concurentă de la Survivor România care a rezistat atâta timp. Cu toate astea au fost momente în care a fost acuzată de colegi. Printre cei care au acuzat-o că se victimează a fost și Sebastian Chitoșcă. La un moment dat Sebi și Zanni au fost acuzați de complot împotriva Elenei Marin, Zanni nominalizând-o pentru eliminare.

Elena Marin criticată dur de Sebastian Chitoșcă

Încă de la începutul celui de-al doilea sezon ”Survivor România”, Elena Marin a demonstrat că este rezistentă. A reușit să treacă aproape toate probele cu brio, fiind o singură dată nominalizată la eliminare.

Momentul nominalizării a fost catalogat ca un complot făcut de Zanni și Sebastian Chitoșcă, dar fără succes. De-a lungul episoadelor Sebi a tot șicanat-o pe Elena Marin, acuzând-o la un moment dat că se victimează. Într-un interviu acordat celor de la Wowbiz.ro, logodnicul ”Faimoasei” Elena Marin, Adrian, a încercat să îi i-a apărarea concurentei, declarând:

”Eu o cunosc bine pe Elena. Nu, nu se victimizează, dar crede că dacă joacă corect. Așa ar trebui să o facă toți, lucru care, evident, nu se întâmplă. O înțeleg perfect, știu cât îi este de greu acolo.

Mai ales că luptă de trei luni și jumătate pentru visul ei de la Survivor. Nu trebuie să uităm că este singura dintre fete care este de la începutul competiției acolo. Dacă se victimiza, nu rezista atât de mult”, le-a declarat Andrei celor de la Wowbiz.ro.

”Zanni și Sebi au fost cei mai mari contestatari ai Elenei”

Elena Marin a avut, din păcate, parte de momente grele în competiția Survivor România. Multe dintre momente au fost generate de rivalitatea sa cu Zanii și Sebi. Logodnicul Elenei a vorbit cu cei de la Wowbiz și despre acest aspect, acuzându-i direct pe cei doi.

 ”Zanni și Sebi au fost cei mai mari contestatari ai Elenei, acuzând-o că se victimizează. Totuși, victimizarea a fost armă lui Sebi în consilii. Culmea, echipa l-a ajutat chiar și împotriva dorinței lui. Iar Zanni a preferat să o nominalizeze pe Elena, vorbind de o strategie. Nu a fost vorba de un vot clar ”dedicat”.

Așa cum, de altfel, spunea cu ceva timp înainte că o va face. Iar Sebi, dacă lumea își amintește, reacționează exact ca și când el ar fi o victimă. Se supără, nu mai socializează cu prietenii lui din echipă. S ceartă cu toată lumea. Le spune tuturor că el știe că e pe lista neagră… Păi asta nu e victimizare? ”, a mai declarat Andrei.

 

The post Ce nu a observat lumea în cazul lui Sebastian de la Survivor. L-a criticat dur din acest motiv appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă