Ce nu a făcut Regina Elisabeta niciodată la viața ei. Sunt 6 lucruri banale pe care le faci des

1 lună in urmă 24

În timp ce regina a făcut o mulțime de lucruri memorabile, pe care mulți dintre noi nu vom avea niciodată ocazia să le facem, cum ar fi să luăm cina cu președinți sau să purtăm bijuterii de neprețuit, paradoxal, există multe lucruri banale pe care noi le facem, dar de care suverana a fost privată – sunt incluse întâlnirile și susținerea testului de conducere.

Regina Elisabeta, constrânsă de statut să aibă mai puține amintiri. 6 lucruri banale pe care cu toții le facem des, dar ea niciodată

Regina a cunoscut unii dintre cei faimoși și mai importanți oameni din secolul nostru și a călătorit în locuri pe care mulți dintre noi nici nu le putem visa. În schimb, există unele lucruri normale, poate chiar banale, pe care ea nu le-a făcut niciodată. În timp ce viața sa a fost plină de lux, locul ei pe tron i-a garantat neatingerea unor acțiuni importante, de care toți ceilalți mai mici decât aceasta se bucură din plin.

Școala

În zilele noastre, membrii familiei regale frecventează unele dintre cele mai bune școli și universități private din Marea Britanie. Prinții William și Harry au fost educați la Eton, iar prințul George și prințesa Charlotte sunt elevi la o unitate de învățământ privată de top din Londra. Regina, însă, nu a mers deloc la școală.

În schimb, ea, alături de sora Margaret, au fost școlite acasă, în mod privat, de unii dintre cei mai buni profesori ai acelori timpuri. Așadar, au studiat istoria constituțională și dreptul, dar nu au avut niciodată șansa de a învăța laolaltă cu alți copii și de a-și face prieteni în acest cadru.

Permis auto

Regina a învățat să conducă în timpul celui de-al Doilea Războin Mondial, dar nu a fost nevoită niciodată să susțină testul. Ea este adesea văzută conducând în jurul casei Sandringham.

Întâlnirile

Și dacă peste cele de mai sus se poate trece cu vederea, în acest caz e imposibil. De îndată ce prințesa Elisabeta de atunci a pus ochii pe chipeșul prinț Filip al Greciei și Danemarcei la Colegiul Naval Regal din Darmouth, în anul 1939, a fost cu capul în nori. Era doar o adolescentă când s-au întâlnit prima dată și, deși cuplul a așteptat până la 21 de ani pentru a-și anunța relația, ei erau foarte îndrăgostiți și își petreceau pe cât posibil timpul liber împreună.

„Unul dintre cele mai extraordinare lucruri despre regină este că s-a îndrăgostit și s-a căsătorit aproape cu primul bărbat pe care l-a întâlnit”, spune Robert Lacy, potrivit mirror.co.uk. 

The post Ce nu a făcut Regina Elisabeta niciodată la viața ei. Sunt 6 lucruri banale pe care le faci des appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă