Ce notă a primit Dennis Man, după ce a reușit să înscrie primul gol în Serie A! Românul, considerat cel mai bun jucător din atacul Parmei în meciul cu Benevento

1 lună in urmă 2

Dennis Man a reușit să spargă gheața în meciul jucat în deplasare de Parma la Benevento, terminat cu scorul de 2-2. Ultimul gol al meciului a fost marcat de fostul jucător al lui FCSB, aceasta fiind prima sa reușită în Serie A.

Golul i-a adus lui Dennis Man nota 6,5 din parma site-ului Parmalive.com, fiind considerat cel mai bun jucător din atacul Parmei. Colegul român, Vali Mihăilă, nu a primit notă, fiind introdus pe teren prea târziu, în minutul 77.

Ce notă a primit Dennis Man, după ce a reușit să înscrie primul gol în Serie A

Chiar dacă a obținut un punct din înfruntarea de sâmbătă, Parma se află în continuare pe penultimul loc în Serie A, riscul retrogradării în Serie B fiind din ce în ce mai mare.

„Dennis Man 6,5 – E cel mai bun din atacul Parmei, în ciuda unei prime reprize destul de umbroasă, cu o singură lovitură de cap încercată.

În a doua parte a început mai bine, a încercat șuturile din afara careului și mai ales a încercat să-și șocheze colegii cu acțiuni individuale, așa a găsit primul gol în Serie A, în tricoul crociato, cu un stâng superb, care salvează Parma de încă o înfrângere.

În prelungiri putea deveni eroul zilei, atingând revenirea perfectă cu o lovitură de cap”, a scris Parmalive.com despre jucătorul român, care a fost titular cu Benevento.

The post Ce notă a primit Dennis Man, după ce a reușit să înscrie primul gol în Serie A! Românul, considerat cel mai bun jucător din atacul Parmei în meciul cu Benevento appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă