Ce moștenire a primit Oana Lis din partea lui Viorel, deja. Blonda se ocupă de ea acum

5 zile in urmă 6

Oana și Viorel Lis sunt printre cele mai stabile cupluri din showbizul românesc. Deși au creat controverse cu privire la diferența de vârstă dintre ei, cei doi nu au lăsat gura lumii să le afecteze relația, ci dimpotrivă. Cu trecerea timpului, Oana și Viorel au devenit și mai apropiați și acum nu își mai văd viața unul fără celălalt. Blondina a fost cea care i-a fost aproape fostului edil atunci când acesta s-a luptat cu probleme de sănătate grave. Mai mult, amândoi au avut, la un moment dat, cu virusul covid-19.

Ce a moștenit Oana Lis

Se pare că Viorel Lis și-a făcut deja planurile pentru momentul când nu va mai fi. Fostul politician în vârstă de 77 de ani s-a hotărât ce vrea să îi lase soției sale drept moștenire. Oana va primi de la soțul ei afacerea familiei, o firmă de publicitate de care se ocupă deja.

În plus, va moșteni întreaga avere. De fapt, Viorel Lis i-a cedat partenerei sale firma de publicitate încă din 2016. Blondina a devenit unic asociat și administrator. Până la acel moment, Viorel Lis deținea 5% din părțile sociale, pe care i le-a cedat soției sale.

Compania Atractiv Trading SRL a făcut în 2020 doar 934 de lei, înregistrând un deficit de peste 36.000 de lei, iar datoriile ajungând până la 795.000 de lei.

Agenția nu are niciun angajat și nu mai avea nicio activitate din anul 2001. Viorel Lis a spus că oana va fi singurul lui moștenitor, având în vedere că și-a încheiat socotelile cu fosta lui soție și cu copiii la momentul partajului.

Viorel Lis, despre soția lui: „E prima dată când cineva e cu adevărat lângă mine”

”Ea e moștenitoarea mea! Și acum, dacă nu ar fi ea, cred că nu aș putea să mai trăiesc. Am probleme de sănătate. În primul rând, banii contează și mulți spuneau că ”vai, dacă ești primar, te-ai îmbogățit”. Dar eu trăiesc din pensie, la ora actuală”, a declarat Viorel Lis într-o emisiune de televiziune.

Cei doi au un apartament în București pe care fostul edil l-a trecut pe numele soției sale. Viorel Lis mai are și câteva terenuri în județul Argeș pentru care s-a luptat mai mulți ani în instanță.

El a mai spus că își apreciază mult soția și că este singura persoană care a fost cu adevărat lângă el.

Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. Contează enorm, contează pentru că, chiar dacă stau foarte mult în pat, eu am ieșit doar la recuperare, e bine că e cu mine, mă simt foarte bine, adică trec peste ceea ce am”, a mai spus Viorel Lis.

The post Ce moștenire a primit Oana Lis din partea lui Viorel, deja. Blonda se ocupă de ea acum appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă