Ce minciuni spun zodiile, cel mai des. Nativii care nu admit când sunt îndrăgostiți

1 lună in urmă 28

Horoscop. Iată ce minciuni spun zodiile cel mai des și ce nativi nu recunosc atunci când sunt îndrăgostiți. Există studii care spun că, în medie, oamenii spun una sau două minciuni pe zi.

Horoscop. Ce minciuni spun zodiile, cel mai des

Berbec

Berbecii mint de obicei atunci când sunt întrebași dacă sunt bine. Și chiar dacă nu sunt, ei nu vor admite asta, deși în interiorul lor poate că se dă o adevărată bătălie.

Taur

De regulă, Taurii mint atunci când trebuie să găsească scuze ca să nu participe la diverse evenimente sau petreceri. Ei preferă să facă ce vor cu timpul lor liber și nu le place deloc să fie obligați să participe la anumite evenimente unde nu își doresc.

Gemeni

Gemenii mint cu privire la trecutul lor. Nu vor ca cei din jur să îi judece pentru lucrurile pe care le-au făcut poate atunci când erau tineri și rebeli. În plus, ei mai obișnuiesc să mai și înflorească câte puțin fiecare întâmplare, ca să devină mai interesantă.

Rac

Racii mint ca să protejeze sentimentele celor dragi. Ei nu recunosc adevărul atunci când li se cere părerea, doar ca să nu îi facă pe cei dragi să sufere.

Leu

Leii mint cu privire la persoanele pentru care dezvoltă o pasiune. Nu recunosc nici în ruptul capului că sunt îndrăgostiți până nu se asigură că sentimentele le sunt împărtășite. Nu acceptă să fie respinși și de aceea pretind că persoana pe care o admiră în secret le este indiferentă.

Fecioară

Fecioarele mint adesea referitor la experiența lor. Ele pretind că știu mai multe decât știu în relitate, deoarece se tem să nu fie judecate.

Balanță

Balanțele pot să minte referitor la starea lor de spirit. Ei se comportă ca și când nu ar avea nicio problemă, chiar și atinci când au probleme sau stări deprimante.

Scorpion

Scorpionii mint despre încrederea în propria persoană, prefăcându-se adesea că nimic nu îi deranjează, însă în secret sunt persoane foarte sensibile.

Săgetător

Săgetătorii mint în privința timpului liber. Ei pretind că s-au distrat mult mai bine și că au trăit experiențe inedite în timpul liber, chiar dacă nu este mereu așa. Ei vor ca oamenii să îi vadă ca pe niște aventurieri mereu puși pe distracție.

Capricorn

Capricornii mint referitor la programul lor. Ei se comportă ca și când ar fi extrem de ocupați, ca să evite unele întâlniri sau obligații sociale.

Vărsător

Vărsătorii mint în ce privește situația lor financiară. Ei se comportă ca și când totul este bine, chiar și când au grave probleme cu banii. Nu vor ca cei din jur să îi compătimească în vreun fel.

Pești

Peștii mint în legătură cu viața amoroasă. Preferă să mimeze fericirea în cuplu pentru ca cei din jur să nu le ofere sfaturi nedorite.

The post Ce minciuni spun zodiile, cel mai des. Nativii care nu admit când sunt îndrăgostiți appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă