Ce meserie vrea să urmeze fiica Andreei Marin. „Citește foarte mult în domeniu”

1 lună in urmă 26

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. are 14 ani și se gândește deja ce carieră ar vrea să urmeze. Mama ei a făcut primele declarații despre acest subiect.

Andreea Marin a povestit pentru un post de televiziune că a rămas uimită atunci când fata ei i-a mărturisit că vrea să urmeze dreptul.

„Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți.

Ce meserie vrea să urmeze fiica Andreei Marin. „Citește foarte mult în domeniu”

De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile facultății de drept. Sunt uimită!

Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri”, a declarat Andreea Marin, potrivit Wowbiz.

„Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală dar nu asta e scopul meu în viață.

Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, a mai spus Andreea Marin, pentru un post de televiziune.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă