Ce mesaje a găsit soțul Laurei Cosoi în telefonul acesteia. Actrița s-a dat de gol. „Știe cam pe unde ne încadrăm”

2 săptămâni in urmă 22

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt căsătoriți din 2015 și au împreună două fetițe. Relația celor doi a fost una discretă și formează unul dintre cele mai admirate cupluri. Recent, actrița a dezvăluit că primește multe mesaje de la admiratori și încă este destul de curtată, chiar și după ce s-a căsătorit și a făcut doi copii.

Laura nu este afectată de mesajele primite din partea bărbaților și este mulțumită că cel care le citește este chiar soțul ei. „Acum află și soțul (n.r. că este curtată), vede ce mesaje primesc și știe cam pe unde ne încadrăm.

Intimidam foarte mult când eram în școală și în liceu, erau mulți băieți care ar fi vrut să vină spre mine, dar le era frică că o să fie refuzați.

18256010040526989114643464682984655241645514nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Prima mea relație a fost aproape de 19 ani cu un băiat pe care îl știu și acum. Știu că dacă mi-a plăcut de cineva am fost foarte directă.”, a declarat Laura Cosoi, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Laura Cosoi a mărturisit că încă din adolescență s-a bucurat de popularitate. „Eram populară pentru că făceam dans sportiv. Acest sport era o inovație, era ceva de pe altă planetă.

Când apăream și dansam, se oprea lumea în loc, pentru că nu erau obișnuiți să vadă respectivul sport. Eram populară și pentru că am fost Miss, dar și pentru că tata era profesor”, a adăugat Laura Cosoi, în emisiunea amintită.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă