Ce mesaj li s-a transmis fotbaliștilor de la FCSB, ajunși la 3 eșecuri la rând. ”Agresivitate și dăruire!”

1 lună in urmă 1

Liga 1: FCSB - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - Academica Clinceni, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

Fotbaliștii liderului au fost băgați în ședință de Toni Petrea, cel care a spus că așteaptă o altă atitudine din partea acestora la meciul cu Chindia, partidă în care are și probleme de lot.

FCSB - Chindia Târgoviște, din etapa a 24-a a Ligii 1, programat sâmbătă, 20 februarie 2021, de la ora 20:00, se va disputa pe Arena Națională și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe site, în format LIVE VIDEO&TEXT.

”Ne dorim o victorie de moral. Venim după o perioadă mai puțin fericită pentru noi, în care am pierdut. Aștept să văd agresivitate și dăruire”, a spus Petrea.

Ce mesaj le-a transmis Toni Petrea fotbaliștilor de la FCSB. Ce a spus despre defensivă!

Chestionat dacă-l pune pe gânduri defensiva dacă ne raportăm la faptul că două dintre cele trei goluri încasate în cele trei eșecuri la rând au venit ca urmare a unor faze fixe, Petrea a replicat:

”Problema nu este, când iei gol din fază fixă, doar a celor din apărare, ci a întregii echipe. Trebuie să fim mult mai atenți la momentele statice ale jocului, defensive, sî avem mult mai multă responsabilitate când marcăm adversarul.”

Toni Petrea a ținut, în cadrul conferinței de presă, să le transmită un mesaj și jucătorilor săi din atac, ”restanțieri” în ultima perioadă la capitolul goluri.

”Trebuie să tratăm serios și agresiv fazele noastre ofensive!”, a mai spus Petrea.

Etichete: toni petrea , fcsb chindia live video , mecjuri fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă