Ce mesaj i-a transmis Julia Vigas, superba soție a lui Thiago Alcantara, fotbalistului proaspăt transferat la Liverpool

2 months ago 5

Universitatea Craiova - Voluntari (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)

Sepsi Sfantu Gheorghe - Viitorul (sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1)

Thiago Alcantara a devenit oficial jucătorul lui Liverpool și va evolua sub comanda lui Jurgen Klopp începând cu această stagiune. Mijlocașul spaniol a ajuns la campioana Angliei pentru suma de 25 de milioane de lire (circa 27,3 milioane de euro).

Galerie Foto

Julia Vigas, partenera lui Thiago, a folosit rețelele sociale pentru a-și exprima sentimentele față de noua provocare din cariera fotbalistului: "Sunt foarte fericită să încep această nouă aventură alături de tine și de copiii noștri. Sunt foarte mândră de tine! Te iubim, tati!", a fost mesajul Juliei.

Thiago Alcantara și Julia Vigas au împreună doi copii

Thiago și Julia s-au cunoscut la Barcelona și formează un cuplu din 2012. Trei ani mai târziu s-au căsătorit și au împreună doi copii, Gabriel și Siena. Soția l-a urmat pe mijlocașul spaniol la Munchen, iar acum este gata să se mute la Liverpool.

Julia Vigas are 27 de ani și s-a născut la Barcelona. Soția lui Thiago Alcantara este acționară la un lanț hotelier din Catalunia, alături de frații săi. Ea este urmărită de peste 100 de mii de persoane pe Instagram.

Etichete: thiago alcantara , julia vigas , thiago liverpool , julia vigas mesaj
Read Entire Article
Powered By Seo Tools