Ce mesaj i-a transmis Ana lui Zanni, după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021. Ce frumos!

1 lună in urmă 84

Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor. Imediat ce a avut acces la telefon, gimnasta a ținut să îi transmită un mesaj lui Zanni, cel cu care are o relație specială. Ana Porgras le-a mulțumit tuturor pentru susținere și dragostea transmisă pe parcursul ei la Survivor, cea mai grea competiție sportivă.

Ana Pogras, mesaj emoționant pentru Zanni

Deși multe voci au spus că cei doi ar avea o relație de dragoste secretă, Zannidache a ținut să lămurească lucrurile. Chiar și Jador a afirmat că între cei doi s-ar înfiripa ceva, însă zvonurile au fost mereu negate de ambele părți.

„Ana nu e iubita mea, nu va fi niciodată. Nu am avut niciodată o iubită .  Viața mea e o aventură, nu mă pot rezuma doar la o iubită’, a spus Zanni la Survivor.

Pe de cealaltă parte, Ana a fost eliminată din concurs, iar mesajul ei pentru Zanni a fost unul emoționant.

„Fii puternic, băiatul meu! Tu ești campionul! Întotdeauna în sufletul meu! Vreau să îl văd pe Zannidache învingătorul, cel pe care nu îl dărâmă nimic!”, a scris Ana Porgras pe InstaStory, după eliminarea de la Survivor.

Ce relație e între Ana și Zanni de la Survivor

Între Ana și Zani au avut loc apropieri care i-au făcut pe cei de acasă, dar și pe colegii de la Survivor, să se gândească la faptul că între ei se înfiripă o relație de iubire.  Gimnasta a fost surprinsă în timp ce stătea în brațele lui Zanni. Într-o altă ipostază, Ana îl săruta pe frunte pe Faimos.
„Avem o relație de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred că nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu’, a spus Ana Porgras.
În plus, Zanni a fost cel mai afectat atunci când Ana a părăsit competiția. Concurentul nu se aștepta să plece chiar ea și îi spusese, cândva, că este puternică și va rămâne printre ultimii în competiție.
„Nu i-am văzut reacţia lui Zanni în direct. Nu mă aşteptam să fie atât de afectat, am simţit apoi că a suferit. Şi din partea mea a fost acelaşi lucru. Noi am avut o relaţie specială, e clar că ne-au legat nişte lucruri. Ne-am susţinut unul pe celălalt, eu am zis în primele săptămâni că plec, dar el m-a susţinut şi mi-a zis că sunt prea bună ca să plec din competiţie. Nu, nu avem nicio relaţie de iubire, e mai mult decât o relaţie de dragoste. Cu siguranţă va continua, o să îl aştept pe aeroport”, a spus Ana.

The post Ce mesaj i-a transmis Ana lui Zanni, după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021. Ce frumos! appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă