Ce mesaj a primit Edi Iordănescu de la Gigi Becali. E motivul pentru care a plecat de la FCSB

2 săptămâni in urmă 13

Ce mesaj a primit Edi Iordănescu de la Gigi Becali. „Războiul” mesajelor pe care cei doi și le-au trimis în perioada care a consfințit ruptura tehnicianului de FCSB a avut un moment culminant. Unul care l-ar fi determint pe antrenorul de 43 de ani să ia decizia finală. Amănuntul a fost dezvăluit de Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, galeria ce rămăsese alături de echipa lui Becali.

Ce mesaj a primit Edi Iordănescu de la Gigi Becali

Ce mesaj a primit Edi Iordănescu de la Gigi Becali. Criza de la FCSB s-a declanșat după ce patronul roș-albaștrilor a devenit tot mai critic, în mod public, cu jocul echipei. Din acel moment, Becali a încălcat clauza specială din contract pe care o avea cu Edi Iordănescu de a nu mai face asemenea acuzații și de a nu se băga peste echipă. Deși nu a reacționat imediat, Edi Iordănescu n-a mai putut sta indiferent atunci când latifundiarul a declarat că „face ceva pe contract”.

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gigi Becali printr-un lung mesaj postat pe contul de Facebook. El cerea, printre altele, plătirea clauzei de 500.000 de euro dacă nu mai e dorit de patron la formație. Tehnicianul a mai adăugat că va dona acea sumă în scopuri caritabile.

Lucru ce l-a înfuriat și mai mult pe Becali. „Face donații pe banii mei?”, a izbucnit acesta și a replicat printr-o notificare în care era menționat cuvântul „pomană” cu referire la drepturile salariale rămase de plătit antrenorului.

E motivul pentru care a plecat de la FCSB

Edi Iordănescu a fost total dezamăgit de atitudinea lui Gigi Becali și a decis să renunțe inclusiv la banii din acea clauză. Conform ProSport, picătura care a umplut paharul a fost un mesaj pe care antrenorul l-ar mai fi primit de la patron. Cel puțin, așa susține Gheorghe Mustață, liderul Galeriei Nord, gruparea de fani ce rămăsese alături de FCSB,

Acesta a declarat că Becali i-a transmis lui Edi Iordănescu printr-un mesaj privat că se află, la FCSB, „în casa mea”. Cu alte cuvinte, că ori face cum dictează acesta ori „ura și la gară!”.

Ei vin și pleacă, noi rămânem aici. E treaba noastră că vin și se înjosesc?! Edi nu pleca de la Steaua dacă nu venea acel mesaj. Am vorbit prin mesaje cu Edi Iordănescu, vorbim tot timpul de acum încolo, o prietenie nu o dăm la o parte cu una, cu două.

Acel mesaj cum că vii la mine în casă. Cum poți să mai stai?!”, a declarat Gheorghe Mustață în cadrul ProSport Live

Acel mesaj l-ar fi convins pe Edi Iordănescu în privința imposibilității oricărei colaborări pe mai departe cu Gigi Becali. Între timp, patronul FCSB a numit deja un nou antrenor în persoana lui Toni Petrea, cel care a condus echipa și în sezonul trecut.

The post Ce mesaj a primit Edi Iordănescu de la Gigi Becali. E motivul pentru care a plecat de la FCSB appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă