"Ce mare echipă e Craiova?" Croitoru a primit o replică dură de la olteni, la două zile după meciul direct

1 lună in urmă 2

Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Atalanta, 21:45, luni, Digi Sport 2

"Ce mare echipă e Craiova?" Croitoru a primit o replică dură de la olteni, la două zile după meciul direct

După meci, Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, și-a criticat elevii și a făcut o declarație referitoare la adversara de pe "Ion Oblemenco", Universitatea Craiova.

"În prima repriză nu am fost maturi, nu am arătat ca o echipă care vrem să jucăm în play-off. Ce mare echipă e Craiova să mă tem de ea? Joc cu Real Madrid? E o echipă bună şi nimic altceva.

Se întâmplă să tragi de timp, şi noi am făcut-o. În ultimele minute se poate întâmpla orice, nu am de ce să fiu supărat pe jucătorii Craiovei. Şi noi am făcut asta în alte momente. Sunt supărat pe atitudinea jucătorilor mei, nu pe Craiova", spunea Croitoru.

La aproape două zile, declarațiile antrenorului au fost taxate de managerul general al Universității Craiova, Marcel Popescu, care spune că Marius Croitoru ar trebui să fie mai atent la cuvintele alese.

"La Craiova l-am auzit cu câteva expresii care nu-l onorează, care-l descalifică, punând întrebarea ce mare echipă e Craiova. Dacă ar fi fost la națională convocat, ar fi văzut că trei dintre căpitanii naționalei au fost de la Craiova - Costică Ștefănescu, Cristi Chivu și Gică Popescu.

E o reacție nepotrivită. Să nu găsim acum circumstanțe atenuante la bădănării. Sunt câteva norme de conduită care se impun nu neapărăt Botoșaniului, ci oricărui club chiar din Liga 2. Mai ales din Liga 1, la un club care aspiră la cupe europene, la play-off", a declarat Marcel Popescu, la Pro X.

VIDEO Rezumatul meciului Universitatea Craiova - FC Botoșani 1-0

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , fc botosani , marcel popescu , marius croitoru
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă