Ce mănâncă Meghan Markle de când a rămas însărcinată. Poftele ciudate pe care le are

2 săptămâni in urmă 12

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți pentru a doua oră. Ducesa de Sussex pune preț pe odihnă și relaxare, dar ține cont și de mâncarea cu care se desfată.

Meghan Markle are mare grijă de ea după sarcina pierdută. Ce mănâncă și ce activități are

„Meghan poftește la paste, dar mănâncă foarte curat. Face tot posibilul să evite glutenul”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. „Meghan este o iubitoare de fructe, iar acum mănâncă doar alimente organice”, completează aceasta.

Aceeași persoană a dezvăluit că ducesa face yoga zilnic, uneori chiar de două ori pe zi. „O ajută să-și mențină sănătatea fizică și mentală pe parcursul sarcinii. A doua sarcină a fost mai ușoară decât prima în materie de grețuri. Se simte mult mai bine de data aceasta”, a mărturisit sursa.

Actrița a pierdut o sarcină

În noiembrie 2020, într-un articol publicat în ”The New York Times”, Meghan a dezvăluit că a pierdut o sarcină în luna iulie a anului 2020.

„Am căzut pe podea cu el [fiul ei Archie] în brațele mele, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne liniști. Se simțea contrastul dintre bucuria melodiei și sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Câteva ore mai târziu, mă aflam într-un pat de spital, ținându-mi soțul de mână.

Am simțit calmitatea palmei lui și i-am sărutat-o. Era udă din cauza lacrimilor amândurora. Holbându-mă în albul pereților reci, am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca. Pierderea unui copil reprezintă o durere insuportabilă, experimentată de mulți, dar recunoscută de puțini”, nota ducesa.

Date despre cuplul regal

Meghan Markle și prințul Harry s-au logodit în anul 2017. Atunci, actrița și-a anunțat retragerea din domeniul în care activa și intenția de a continua munca umanitară. În 19 mai 2018, cei doi s-au căsătorit în Capela St. George din Windsor. În data de 6 mai a anului 2019 s-a născut fiul lor, Archie Mountbatten-Windsor.

În 2020, cuplul și-a anunțat hotărârea de a nu mai avea un rol superior în familia regală britanică, din dorința de a deveni independenți din punct de vedere financiar și de a-și împărți timpul între Regatul Unit și America de Nord. Acum, cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară. Urmează să-și țină fetița în brațe în câteva luni.

The post Ce mănâncă Meghan Markle de când a rămas însărcinată. Poftele ciudate pe care le are appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă