"Ce mai poţi spune despre Messi?" Ronald Koeman, plecăciune în faţa starului argentinian după recordul istoric atins

1 lună in urmă 4

UCL: Real Madrid - Atalanta, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Manchester City - Borussia Monchengladbach, marți, 22:00, Digi Sport 2

Ce spune Ronald Koeman despre Leo Messi

Messi a marcat de două ori în partida cu Huesca, în care catalanii s-au impus cu 4-1 şi care i-a oferit ocazia să egaleze recordul de apariţii în tricoul Barcelonei, deţinut de fostul internaţional spaniol Xavi Hernandez.

"Ce mai poţi spune despre Messi? Leo se află un nivel ridicat de atât de mulţi ani, în atâtea meciuri... El este cel mai important jucător din istoria Barcelonei şi, mulţumesc Doamne, este încă aici cu noi", a declarat Koeman.

"Cred că a demonstrat că este cel mai bun jucător din lume. Primul gol pe care l-a marcat (cu Huesca) a fost fantastic şi merită că fie punctul central al acestei echipe", a adăugat tehnicianul olandez.

În urma acestei victorii, FC Barcelona s-a apropiat la patru puncte de liderul campionatului spaniol, Atletico Madrid.

Noua speranţă a Barcelonei, mijlocaşul Pedri (18 ani), care a fost convocat în premieră la prima reprezentativă a Spaniei, a subliniat că este "o adevărată bucurie" să joace alături de un fotbalist precum Messi. "Îmi place să merg la antrenament în fiecare zi", a subliniat spaniolul.

"De câte ori am mingea, încerc să i-o pasez, pentru că de fiecare dată când atinge balonul de întâmplă ceva. Este o adevărată nebunie ceea ce reuşeşte. Este cel mai bun jucător din lume", a spus Pedri.

VIDEO Barcelona - Huesca 4-1

Etichete: barcelona , lionel messi , ronald koeman
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă