Ce mai face Ionel Ganea în timpul liber. Fostul mare fotbalist, surprins alături de soție la mall. Gestul de gentleman pe care l-a făcut | FOTO

2 săptămâni in urmă 20

Fostul mare jucător Ionel Ganea a fost surprins la cumpărături alături de soția sa, într-un centru comercial din București.

În vârstă de 48 ani, fostul mare fotbalist are un CV foarte bogat. În timpul carierei de jucător a trecut pe la FC Brașov, Universitatea Craiova, Gloria Bistrița, Rapid, Stuttgart, Bursaspor, Wolves, și Poli Timișoara. Totodată, el a avut 45 de convocări la echipa națională, unde a înscris 19 goluri.

De asemenea, și fiu lui Ionel Ganea îi calcă pe urme tatălui său. George Ganea este fotbalist la Farul Constanța și a prins și câteva selecții la naționala U21.

Ce mai face Ionel Ganea în timpul liber. Fostul mare fotbalist, surprins alături de soție la mall. Gestul de gentleman pe care l-a făcut

Acum, fostul jucător se bucură de timpul liber pe care îl are, mergând alături de soția sa la cumpărături. Recent, el a fost surprins la o sesiune de shopping într-un mall din București. Având o prezența discretă, îmbrăcat în negru, Ionel Ganea a ținut, ca un adevărat gentleman pungile de cumpărături, și a stat de vorbă, alături de soția sa, la o masă dintr-un local aflat în incinta centrului comercial.

Ganea s-a retras în 2011 și a încercat să își croiască un drum ca antrenor. El a antrenat, pe rând, Dinamo II, „U” Cluj, Rapid, Dunărea Călărași, FC Voluntari, ASA Târgu Mureș și ACS Poli Timișoara. Ultimul său job din fotbal a fost la Dunărea Călărași, unde  a ocupat postul de director tehnic.

The post Ce mai face Ionel Ganea în timpul liber. Fostul mare fotbalist, surprins alături de soție la mall. Gestul de gentleman pe care l-a făcut | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă