Ce mai face Cristi Irimia! De la duelul cu Cristiano Ronaldo, acum în Liga IV!

1 lună in urmă 17

Cristian Irimia are 40 de ani, dar nu s-a retras. Joacă acum în Liga 4 la Inter Câmpulung Muscel.

În urmă cu 17 ani, fundașul evolua în „dubla” Dinamo – Manchester United (în 2004, în preliminariile Ligii Campionilor).

Irimia a evoluat la echipei precum Sportul Studențesc, Rapid, Dinamo București sau Dinamo Kiev.

Ce mai face Cristi Irimia! De la duelul cu Cristiano Ronaldo, acum în Liga IV!

De asemenea, Cristian Irimia are două prezențe la echipa națională de tineret.

Acum joacă sub comanda lui Tică Ovidiu, la Inter Câmpulung Muscel. Liga 4, sezonul 2021 – 2022, a luat startul la data de 5 septembrie.

Lotul de jucători al Inter Câmpulung Muscel:

Dumitrică Răzvan, Pătru Ionuț (portari) – Heroiu George, Tocilă Ștefan, Leca Cosmin, Delcea Mădălin, Stancu Bogdan, Băduleanu Mihai, Barbu Andrei, Bălașa Alexandru, Cristi Irimia, Robu Laurențiu, Popescu Alexandru, Țiculeasa David, Sumedrea Emilian, Vintilă Mihai, Neagu Marian, Pătrănoiu Andrei, David Raul, Găieșteanu Alin, Cicu Andrei, Alexe Robert, Luca Răzvan, Vâlsea Eduard, Dulgheru George.

Antrenor Tică Ovidiu, Durdun Alin (secund), Ștefănică Valentin (antrenor portari). Team Manager:Daniel Gheorghe.

Cei mai reprezentativi jucători: Cristian Irimia (Sportul Studențesc, Dinamo Kiev, jucător cu meciuri în cupele europene, Liga Campionilor pentru Dinamo Kiev), Pătrănoiu Andrei (prima ligă în Cipru și la CSA Steaua), Stancu Bogdan (CS Mioveni, FC Voluntari, FC Argeș), Mihai Vintilă (CS Mioveni)

Altfel, Irimia a fost implicat într-un grav incident cu patronul echipei Sportul Studențesc, Vasile Șiman. Era neplătit de un an și a cerut să fie declarat liber de contract.

S-a ajuns la Comisii, acolo unde finanțatorul echipei din Regie a devenit violent. Fundașul declara atunci: „Ne aflam la Comisia de Recurs, unde se dezbătea cazul meu. La un moment dat, Vasile Șiman a spus că m-a plătit, moment în care am intervenit eu și am spus că nu mi-am mai primit banii de un an de zile. Evident, nu i-a convenit ce-am spus. Imediat a vrut să dea în mine, dar m-am ferit și am primit lovitura în mână. Totul sub privirile lui Paul Mincu. Apoi m-a jignit, m-a înjurat crunt și m-a și amenințat că-mi va rupe picioarele și că nu voi mai juca fotbal niciodată. Totul este înregistrat audio-video. De fapt, toate ședințele de la Comisii sunt audio-filmate”.

 

The post Ce mai face Cristi Irimia! De la duelul cu Cristiano Ronaldo, acum în Liga IV! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă