Ce lovitură! Noul patron de la AS Roma are de ales între două nume uriașe de antrenor. Echipa va deveni o forță

1 săptămână in urmă 13

  • Europa League: Arsenal - Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada - Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

Potrivit publicației Calciomercato, noul patronat vrea să aducă pe bancă un antrenor celebru, iar numele aflate pe listă sunt Massimiliano Allegri și Maurizio Sarri.

Massimiliano Allegri și Maurizio Sarri, pe lista celor de la AS Roma

Dan Friedkin este dezamăgit de prestația și rezultatele romanilor din acest sezon, însă din stagiunea următoare, totul se va schimba. Totuși, mai este o șansă ca actuala stagiune să fie salvată, iar asta doar dacă AS Roma va câștiga Europa League.

Până atunci, echipa antrenată de Paulo Foneca are de trecut de Ajax, în sferturi. Meciul va fi de la ora 22:00, în această seară, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

  • Actualul antrenor, Paulo Fonseca, a fost numit în iulie 2019 și mai are contract până în iunie 2021.

Prima variantă rămâne Massimiliano Allegri (53 de ani), însă fostul tehnician de la Juventus ar putea să revină tot la Juve. De altfel, unul dintre prietenii săi l-a dat de gol în urmă cu câteva zile.

După ce a câștigat un titlu și o Supercupă a Italiei cu AC Milan, Allegri a făcut istorie la Juventus, cu care a câștigat 5 titluri la rând, 4 Cupe ale Italiei și două Supercupe ale Italiei.

A doua variantă este Maurizio Sarri (62 de ani), care a antrenat tot Juventus ultima dată, până în vara anului trecut, când a câștigat titlul.

Etichete: as roma , massimiliano allegri , maurizio sarri , dan friedkin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă