Ce lovitură! Gareth Bale s-a decis să revină la Real Madrid în sezonul viitor!

3 săptămâni in urmă 2

Atacantul galez Gareth Bale și-a anunțat oficial revenirea la Real Madrid, din sezonul următor.

Fotbalistul de 31 de ani nu este mulțumit de modul în care a decurs împrumutul său la Tottenham Londra.

Gareth Bale a anunțat că intenționează să revină la Real Madrid, după turneul final al EURO 2020, reprogramat pentru această vară

Real Madrid face prima achiziție pentru sezonul viitor, deși Florentino Perez nu și-ar fi dorit în mod special acest lucur.

Întrebat de către jurnaliști despre planurile sale de viitor, Gareth Bale a spus: „Apropierea Euro nu reprezintă o distragere a atenției pentru mine. Principalul motiv pentru care am venit la Spurs anul acesta a fost că îmi doream să joc fotbal.

Cu turneul final al Euro care se apropie am vrut să fiu pregătit din punct de vedere fizic. Planul meu inițial era doar să joc un sezon la Spurs, apoi, după Euro, îmi va mai rămâne un an de contract la Real Madrid și planul meu este să mă întorc în Spania. Atât de departe am reușit să planific până acum, ca să fiu sincer”.

Relație dificilă cu Jose Mourinho: „Uit de neplăcerile de la club când vin la națională”

Bale a jucat 25 de partide în a doua sa aventură la Tottenham, perioadă în care a marcat 10 goluri, însă sezonul său a fost unul lipsit de consistență și marcat de conflicte mocnite cu managerul Jose Mourinho.

El a făcut parte săptămâna trecută din echipa luI Tottenham care a suferit o eliminare rușinoasă, în Europa League, în fața croaților de la Dinamo Zagreb.

Starul galez a fost lăsat pe bancă de Mourinho în victoria de duminică trecută, din deplasare, cu Aston Villa, și spune că abia aștepta să uite de neplăcerile de la echipa sa de club și să revină la naționala țării sale.

Gareth Bale se pregătește acum să conducă Țara Galilor împotriva Belgiei, în meciul de deschidere al Calificărilor la Cupa Mondială din Qatar 2022, de miercuri.

El a adăugat la conferința de presă de dinaintea partidei: „Mereu cred că atunci când lucrurile nu merg prea bine la echipa de club, este plăcut să scapi, mai ales să te îndepărtezi mental de mediul specific acelui club. Cu siguranță poate fi un beneficiu. Ne concentrăm pe aceste meciuri pentru Țara Galilor, care sunt foarte importante pentru noi. Uităm de viața de la echipa de club și ne concentrăm doar asupra acestui lucru”.

The post Ce lovitură! Gareth Bale s-a decis să revină la Real Madrid în sezonul viitor! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă