Ce lovitură! Câți bani încasează Farul după ce Alex Cicâldău a semnat cu Galatasaray

1 lună in urmă 23

  • Liga 1: FCSB - Universitatea Craiova, duminică, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - CFR Cluj, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Farul va încasa o sumă importantă din acest transfer. Conform Sport.ro, clubul lui Gheorghe Hagi va încasa 2 milioane de euro după acest transfer. Cicâldău s-a format la Ovidiu și Farul a păstrat procente dintr-un viitor transfer.

Farul va încasa 2 milioane de euro după ce Alexandru Cicâldău a semnat cu Galatasaray

La rândul ei, Universitatea Craiova va păstra 20% dintr-un viitor transfer al lui Cicâldău de la Galatasaray.

Cicâldău a semnat un contract pe cinci sezoane cu Galatasaray și va avea un salariu anual de aproximativ 1,1 milioane de euro.

VIDEO Ultimul gol marcat de Cicâldău pentru Craiova

Giovanni Becali: ”Alexandru Cicâldău se va integra la Galatasaray, e pregătit”

Universitatea Craiova va înregistra un profit semnificativ cu Alexandru Cicâldău, pe care l-a transferat în vara anului 2018, de la Viitorul, pentru 1 milion de euro.

Firma Becali nu se laudă înainte de a face ceva! Încă nu e realizat, jucătorul trebuie să treacă vizita medicală, după care va intra în pâine. E un jucător pe care îl cunoșteau, firma Becali l-a propus la momentul potrivit. Ei erau în discuții cu alți jucători, am realizat că poate și el să concureze pentru acest post și a fost ales.

Orice jucător care ajunge la 24 de ani are nevoie să iasă într-un altfel de fotbal, Galatasaray rămâne Galatasaray. Au dat atâtea milioane pe el și are un salariu bun, înseamnă că e pregătit. Se va integra, vorbește limba engleză, Galatasaray are câte un traducător pentru fiecare jucător. Transferul s-a făcut în câteva ore”, a declarat Giovanni Becali, la plecarea spre Turcia.

  • 33 de goluri și 21 de pase decisive a reușit Alexandru Cicâldău în cele 129 de meciuri jucate pentru Universitatea Craiova
Etichete: turcia , galatasaray , mercato , alexandru cicaldau
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă