Ce lovitură! Ante Kuduz a revenit la Dinamo: "M-am întors!"

2 săptămâni in urmă 19

  • Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

  • Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

Ce lovitură! Uriașul de 2,02 metri, Ante Kuduz, a revenit la Dinamo

Transferul interului stânga poate fi considerat o adevărată reușită, dacă avem în vedere că jucătorul de 2 metri și 2 centimetri a fost decisiv pentru dinamoviști de multe ori și a fost desemnat de Federația Română "handbalistul anului" în sezonul 2019-2020, iar forul european l-am nominalizat în "All Star Team" pentru Champions League, acolo unde a marcat 61 de goluri în 12 meciuri pentru Dinamo.

  • Kuduz a mai jucat la Dinamo între 2018 și 2021.

Ante Kuduz a semnat pe doi ani și jumătyate cu Dinamo

Ante Kuduz, în vârstă de 26 de ani, a revenit la Dinamo după ce și-a încheiat contractul cu RK Vardar Skopje, din Macedonia de Nord. Croatul a semnat pe doi ani și jumătate.

  • Vardar Skopje a câștigat Liga Campionilor în sezoanele 2016/2017 și 2018/2019

Kuduz se va prezenta la echipă chiar din primele zile ale noului an și a ținut să transmită un mesaj scurt după ce a semnat: "M-am întors!"

Noua achiziție a lui Dinamo poate debuta, în cupele europene, chiar împotriva Barcelonei, pe 17 februarie, la București. În Champions League, Dinamo se află pe locul 8 în grupă.

În campionatul intern, Dinamo va juca primul meci din 2022 cu Vaslui. Dinamo, campioana în exercițiu, e pe locul secund în campionat, în acest moment, după Dobrogea Sud, dar are niște restanțe.

Etichete: handbal dinamo , ante kuduz

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă