Ce le transmite Florin Cîțu românilor care au votat PNL, după ce chiar el a promis că nu se aliază cu PSD, iar acum negociază împreună formarea Guvernului

2 săptămâni in urmă 10

Liderul PNL Florin Cîțu a fost întrebat de jurnaliști, miercuri seara, ce le transmite românilor care au votat PNL, după ce chiar el a promis că nu se aliază cu PSD, iar acum negociază împreună formarea Guvernului.

Răspunsul lui Florin Cîțu:

„Trebuie să ne uităm cum am ajuns astăzi aici. Din păcate, foștii parteneri au dat mâna cu PSD, n-au mai vrut să dea mâna cu noi, și suntem astăzi aici, când trebuie să facem o guvernare pentru români și ce le spunem celor care ne-au votat este că niciunul dintre principiile pentru care ne-au votat și niciuna dintre măsurile pentru care ne-au votat nu va fi diluată sau nu va dispărea în această guvernare. Vom merge în această guvernare pentru a apăra în continuare proprietatea privată, antreprenorii, românii care își asumă riscuri și muncesc în România, cei care plătesc taxe și îi vom asigura din nou că nu le vom crește taxele. Pentru asta suntem acolo. Dacă această guvernare înseamnă să fim lângă social-democrați, asta este. În acest moment, asta este soluția pentru România. Dar, repet, este important să știe toți cei care ne-au votat că nu vom abdica niciun moment de la acele măsuri și principii pentru care am fost votați.”

Sursa Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă