Ce le-ar fi spus Mircea Lucescu jucătorilor de la Dinamo, despre restanțele financiare: „Mai bine să aveți de primit!” | EXCLUSIV ProSport Live

5 luni in urmă 34

Claudiu Vaișcovici (57 de ani), fost mijlocaș la Dinamo în perioada 1988-1990, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live, despre situația echipei din „Ștefan cel Mare”, după sosirea acționarilor spanioli.

Claudiu Vaișcovici: „Așa ne spunea Mircea Lucescu!”

Claudiu Vaișcovici a povestit ce le spunea Mircea Lucescu jucătorilor săi atunci când aveau restanțe financiare.

„Ceea ce am văzut în a doua repriză cu Botoșani m-a încântat și îmi dă speranțe pentru viitor că se poate construi o echipă bună. Acum, să nu se termine banii! Parcă mai știm noi pe cineva «Vom face, vom da…». Avem de primit, asta e bine.

Pe vremea mea, ne spunea nea Mircea așa: «Bă, băieți, lăsați! Câștigați voi să aveți de primit! Să nu cumva să pierdeți, că o să vă ia la ceartă! Așa, mai bine să aveți de primit, decât să nu ai ce să ai de primit!»”, a spus Claudiu Vaișcovici, la ProSport Live.

The post Ce le-ar fi spus Mircea Lucescu jucătorilor de la Dinamo, despre restanțele financiare: „Mai bine să aveți de primit!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă