Ce-l deranjează foarte tare pe Kun Aguero la Barcelona: ”O nebunie, pentru mine nu e ok”

1 lună in urmă 16

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Din cauza accidentării din perioada de pregătire care-l va mai ține departe de gazon aproximativ o lună, Aguero are mai mult timp liber pentru a cunoaște orașul Barcelona. Însă acest lucru nu este neapărat o plăcere pentru fotbalistul sud-american.

Kun Aguero, scos din minți de traficul din Barcelona: ”Este o nebunie!”

Aguero a dezvăluit că are o mare problemă cu traficul din Barcelona. Primele săptămâni în care a condus prin capitala Cataluniei au fost de coșmar pentru jucătorul sosit de la Manchester City.

Adevărul este că e o nebunie! Merg pe drumul principal, iar GPS-ul îmi spune să fac dreapta, dar când ajung și trebuie să fac dreapta, trebuie să trag spre dreapta, nu? Ei bine, încep să mă claxoneze. Dar o să mă întorc la dreapta!”, și-a spus oful Aguero la un podcast spaniol.

Argentinianul a recunoscut chiar că a avut o discuție mai aprinsă cu un taximetrist care l-a certat. ”I-am spus: `Frate, dacă urmează să fac dreapta, trebuie să mă încadrez pe partea dreaptă`. Iar el mi-a răspuns: `Nu, banda ta este aici`. Am continuat: `Dar dacă o să fac dreapta, când trag de volan, dacă vii, mă vei lovi`”.

Îți jur, fie că greșesc eu, fie că traficul de aici e greșit, pentru mine nu este ok”, a concluzionat Kun Aguero.

  • 18 milioane de euro este cota de piață a lui Kun Aguero, potrivit Transfermarkt.

Aguero a ratat deja primele trei jocuri din La Liga și va mai lipsi cel puțin până la meciul cu Valencia, de pe 17 octombrie, perioadă în care Barcelona va mai disputa patru runde din campionat, inclusiv contra campioanei Atletico Madrid, și două partide în UCL, cu Bayern Munchen și Benfica.

Etichete: fc barcelona , kun aguero , aguero barcelona , aguero trafic barcelona
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă