Ce l-ar putea face pe Mirel Rădoi să continue pe banca echipei naționale a României: ”E normal să se mai gândească!”

3 săptămâni in urmă 24

  • Liga 1: Farul - FCSB, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Rădoi mărturisea la acel moment că decizia este una finală și nimic nu îl mai poate face să se răzgândească.

Ce l-ar putea face pe Mirel Rădoi să continue pe banca echipei naționale a României: ”E normal să se mai gândească!”

Totuși, la mai puțin de o lună de atunci, poziția lui Mirel Rădoi s-a schimbat, iar să rămână la echipa națională nu ar fi o variantă exclusă.

Florin Bratu a spus la emisiunea Liga DigiSport că, în opinia sa, Mirel Rădoi a făcut acele declarații la supărare și că ar trebui să rămână pe banca naționalei.

Selecționerul reprezentativei U21 susține că două rezultate pozitive l-ar putea face pe Mirel Rădoi să revină asupra deciziei sale.

Află ce stă cu adevărat la baza societății americane. Mit sau manipulare? Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Sunt lucruri pe care le spui la nervi, la frustrare. Și Mirel (n.red. Rădoi) este om. Are trăirile lui. Din punct de vedere emoțional, a fost destul de implicat. E normal să se mai gândească. Cred că dacă vom obține două rezultate pozitive, lucrurile se vor întoarce și Mirel va rămâne la echipa națională.

Este un antrenor apreciat, pregătit, cu metode noi, foarte îndrăgit de jucători. Și FRF își dorește continuitate. Am văzut că și președintele Burleanu a spus acest lucru. Asta îmi doresc și eu”, a declarat Florin Bratu la emisiunea Liga DigiSport.

Răzvan Burleanu, anunț despre situația lui Mirel Rădoi

La finalul ședinței Comitetului Executiv al Federației Române de miercuri, Răzvan Burleanu a precizat că, în ultimele săptămâni, au existat discuții cu selecționerul, iar decizia finală nu este încă luată.

De asemenea, președintele Federației Române de Fotbal a anunțat că rămânerea sau plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa națională va fi o decizie care va fi luată după meciurile cu Islanda și Liechtenstein.

Au existat mai multe întâlniri, la care am participat eu, directorul tehnic și selecționerul. De data aceasta, s-a discutat și prelungirea contractului cu Mirel Rădoi. În toată această relație, începută în 2018, a existat respect și încredere.

Concluzia acestor întâlniri este că vom lua o decizie, împreună, după aceste două meciuri, care sunt extrem de importante pentru noi. După aceste meciuri, vom anunța decizia. În momentul de față, toate variantele sunt pe masă”, a declarat Răzvan Burleanu.

Etichete: frf , florin bratu , selectioner , mirel radoi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă