Ce l-ar întreba Mihai Eșanu pe Pablo Cortacero dacă s-ar afla față în față cu omul de afaceri spaniol

1 săptămână in urmă 2

Liga 1: Hermannstadt - FC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: Dunărea Călărași - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Perceput drept un salvator al lui Dinamo în momentul în care a preluat clubul de la Ionuț Negoiță, spaniolul din fruntea grupării din Ștefan cel Mare a dezamăgit pe toată lumea: de la jucători și antrenori la suporteri și gloriile formației roș-albe.

Component al României la Europeanul U21, Mihai Eșanu a arătat de multe ori până acum, la interviurile acordate după partidele formației sale, că nu suferă la capitolul mentalitate. Portar promițător, cu reale calități, Eșanu și-a spus părerea pe un ton aspru despre nucleul spaniol care a complicat și mai mult situația la trupa din Ștefan cel Mare.

Mihai Eșanu: "Aș fi curios să îl întreb pe Cortacero ce a urmărit și aș încerca să îl fac conștient cât de mult rău a făcut atâtor oameni"

Provocat de ProSport să spună ce l-ar întreba pe Pablo Cortacero dacă s-ar afla față în față cu el, goalkeeper-ul a răspuns prompt.

"Aș fi curios să îl întreb ce a urmărit și aș încerca să îl fac conștient cât de mult rău a făcut atâtor oameni. Nu știu scopul. Care ar fi scopul? Aș fi curios să știu, dar nu m-am gândit.

(n.r. Preferi să conducă suporterii?) Clar! E normal să conducă cineva care de exemplu are un leu, decât cineva care are zero. Suporterii de fiecare dată au respectat promisiunile pe care le-au făcut. E normal să îți dorești să conducă suporterii”, a spus Eșanu, pentru sursa mai sus menționată.

După ce a pierdut procesul pe care tot el l-a inițiat împotriva celor din DDB, Pablo Cortacero s-a adresat din nou instanței pentru a încerca să pună mână pe putere la club.

Pe 27 noiembrie Consiliul de Administrație al lui Dinamo l-a îndepărtat pe Cortacero din funcția de președinte CA și în locul său a fost numit Constantin Eftimescu.

Cortacero a acționat din nou în judecată clubul Dinamo

Acum, Cortacero a deschis o nouă cerere de intervenție, scrie playsport.ro, de data aceasta procesul este legat de o altă ședință a CA, din data de 12 februarie 2021, în care Dorin Șerdean a fost înlăturat de la club.

Între timp, fanii din DDB încearcă să obțină suma necesară pentru obținerea licenței. Cu două zile înainte de termenul limită, PCH a anunțat pe pagina de Facebook că datoria rămasă era de aproximativ 70.000 de euro.

În data de 18 martie, când Cortacero își anunțase revenirea în România, mai mulți suporteri ai lui Dinamo s-au strâns în fața Tribunalului București pentru a-l ”întâmpina” pe acționarul spaniol, dar acesta nu venit și nici nu a trimis un reprezentant la procesul pe care, în cele din urmă, l-a pierdut.

Etichete: dinamo , pablo cortacero , mihai eșanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă