Ce l-a surprins pe Patrice Evra la Kylian Mbappe: ”Îl iubesc, dar ascunde ceva”

5 zile in urmă 9

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Deși, în vară, a recunoscut că și-a dorit să plece la Real Madrid, în ultima perioadă Kylian Mbappe a transmis în repetate rânduri că acum nu este momentul pentru a vorbi despre viitorul său și că vrea să se concentreze doar la ce are de făcut la PSG.

Ce l-a surprins pe Patrice Evra la Kylian Mbappe

Patrice Evra, fost internațional francez și fotbalist trecut pe la Manchester United sau PSG, a recunoscut că nu este surprins de discursul pe care îl are Kylian Mbappe, pe care l-a asemănat cu al unui politician.

De asemenea, fostul fundaș stânga a recunoscut că a simțit, când i-a auzit discursurile, că Mbappe ”ascunde ceva”.

Mi-ar plăcea să-l văd pe Kylian Mbappe greșind. Cred că e prea formal. Îl iubesc, dar ascunde ceva. Când îl aud vorbind, am impresia că ascult un politician.

Peisajele și lumea animalelor din Norvegia sunt de o frumusețe rară. Hai în vizită în Nordul Sălbatic pe DIGI Animal World, azi de la 22:00!

În teren, sper că se gândește la jocul de echipă, pentru că nu există staruri, starul este echipa”, a spus Patrice Evra, potrivit Sport.es.

Kylian Mbappe a vrut să plece la Real Madrid în vară

Real Madrid a făcut o ofertă de 180 de milioane de euro în vară pentru Kylian Mbappe, însă PSG a refuzat.

După încheierea perioadei de mercato, Kylian Mbappe a recunoscut că a vrut să plece la Real Madrid.

În vară ambiţiile mele erau clare, doream să plec şi clubul să aibă timp să aducă pe cineva în locul meu. În momentul de faţă viitorul meu nu mai este pentru mine o prioritate. Am crezut că aventura mea la PSG s-a încheiat. Am vrut altceva.

Am dat totul la PSG şi cred că am făcut-o bine. Plecarea era următorul pas logic. Sunt ataşat de PSG şi, dacă era să plec, o făceam doar pentru Real Madrid”, recunoștea Kylian Mbappe.

Etichete: patrice evra , kylian mbappe

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă