Ce l-a surprins pe Edi Iordănescu la Gigi Becali și de ce a acceptat să semneze cu FCSB: "Pur și simplu m-a impresionat"

2 luni in urmă 51

  • UCL: Benfica - PSV, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Malmo - Ludogorets, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Edi Iordănescu: "Dacă nu era situația asta, probabil nu mai era nevoie de mine"

"Eu cred că sunt construit și pentru astfel de momente. Dacă vă uitați pe istoricul meu, de obicei, în astfel de momente am mers. Inclusiv la ultima mea experiență - în ultima competiție și într-o situație nu foarte fericită. Dacă nu era situația asta, probabil nu mai era nevoie de mine", a spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a recunoscut că a găsit un Gigi Becali total schimbat, iar asta l-a impresionat.

"Am fost abordat într-o manieră care, efectiv, m-a onorat și impresionat. Pentru asta sunt recunoscător patronului și la fel de mult pentru toată deschiderea și susținerea de care a dat dovadă. Toate condițiile au fost acceptate de domnia sa.

Toate astea înseamnă un start pentru mine, să pot transmite, să ne organizăm, un impuls major pentru băieți, echipă și de aici trebuie să încercăm să schimbăm total traiectoria.

Tenisul de mare clasă este în Digi Online! La turneul WTA Cincinatti! România este reprezentată de jucătoarele Simona Halep și Sorana Cîrstea!

Sunt sigur că sunt lucruri care trebuie construite în timp, dar vreau starea de spirit corectă, modul de lucru corect. E foarte important să producem, să construim un mediu exact pentru ce are nevoie echipa - un mediu în care să se lucreze la capacitate maximă, profesionist, care să ajute la dezvoltarea lor", a explicat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu (43 de ani) a semnat cu FCSB un contract valabil până la finalul sezonului.

Edi Iordănescu a condus primul antrenament la FCSB

Toate cerințele tehnicianului de 43 de ani au fost acceptate de patronul Gigi Becali, care a promis că nu se va mai implica la echipă. În plus, totul a fost trecut în contract.

Edi Iordănescu a condus, miercuri, primul antrenament la FCSB. Imaginile de la antrenament au fost publicate pe pagina de Facebook a clubului, fiind una închisă pentru presă și suporteri.

Iordănescu Jr. preia echipa într-un moment dificil. FCSB a fost eliminată din Conference League după primul duel din preliminarii, iar în campionat are 8 puncte din 15 posibile.

Galerie Foto

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , edward iordanescu , antrenor fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă