Ce l-a făcut pe Edi Iordănescu să urle din toată puterea. A luat roșu direct și secundul l-a ținut cu greu: ”Exces de zel!”

2 luni in urmă 1

Liga 2: ASU Politehnica Timișoara - Metaloglobus, duminică, 13:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Gaz Metan Mediaș, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Arbitrul Adrian Cojocaru nu i-a dat cartonaș galben, ci direct pe cel roșu în minutul 66. Faza care l-a scos din sărite pe Edi Iordănescu a fost un banal corner, pe care centralul nu l-a acordat echipei sale.

"Așa e în fotbal, meseria de antrenor nu e ușoară. El a considerat că e destul de aproape de fază, așa a văzut (n.r.: că a fost corner). Eu consider că a fost un exces de zel din partea arbitrului, ar trebui să înțelegă ca și noi suntem oameni, cu atât mai mult cu cât Edi mai mereu le-a ținut partea arbitrilor. Nu a avut păreri negative despre ei și cred că și ei ar trebui să îl înțeleagă", a spus secundul Vergil Andronache.

În drumul său spre tribună, Edi Iordănescu s-a repezit spre arbitru și era atât de nervos încât a fost ținut cu greu de secundul Cristian Panin. Marius Bilașco susține că motivul eliminării a fost depășirea spațiului tehnic.

Edi Iordănescu a revenit pe banca lui CFR Cluj pe 4 decembrie 2020 și are contract până la finalul acestui sezon, cu opțiune de prelungire.

VIDEO cu momentul în care Edi Iordănescu a fost eliminat:

UTA Arad - CFR Cluj 0-1. Campioana revine provizoriu pe primul loc

Vinicius a marcat singurul gol al meciului și a adus cele 3 puncte campioanei, însă meciul a fost unul sărac în ocazii.

"Toate meciurile sunt extraordinar de grele, știm că atunci când ei joacă cu campioana, sunt motivați la maximum. Pentru noi e bine că am luat 3 puncte, care vor conta foarte mult la final. Din punctul meu de vedere, este important ce facem în ultima etapă de play-off. Cine e mai bun să iasă campion", a spus secundul Andronache.

CFR Cluj a câștigat titlul în ultimele 3 ediții din Liga 1.

VIDEO cu rezumatul meciului UTA Arad - CFR Cluj 0-1:

Etichete: cfr cluj , edi iordanescu , edward iordanescu , uta-cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă