Ce job neașteptat și-a găsit Darren Cahill după ce Simona Halep a părăsit US Open! Novak Djokovic, luat la întrebări de australian | VIDEO

1 lună in urmă 52

Darren Cahill (55 de ani), antrenorul australian al Simonei Halep (29 de ani), și-a găsit un job neașteptat după ce eleva sa a părăsit turneul de la US Open în faza optimilor de finală (3-6, 3-6 cu Elina Svitolina).

Darren Cahill a fost angajat de organizatorii turneului de la US Open să le ia interviuri jucătorilor, pe teren, după meciurile disputate în cadrul Grand Slam-ului american. Astfel, australianul i-a luat la întrebări pe mai mulți câștigători din ultimele zile, inclusiv pe liderul ATP, Novak Djokovic.

Antrenorul Simonei Halep poate fi văzut intervievându-i pe jucători la finalul meciurilor, dar acesta nu este primul job de jurnalist al lui Darren Cahill. Australianul comentează meciuri pentru ESPN, fiind un vechi colaborator al televiziunii americane.

Ce job neașteptat și-a găsit Darren Cahill după ce Simona Halep a părăsit US Open! Australianul realizează interviuri pe teren cu jucătorii

Pentru că Simona Halep a părăsit turneul de la US Open în faza optimilor de finală, Darren Cahill s-a reprofilat în a doua săptămână a competiției americane. Cahill a putut fi văzut, în direct la Eurosport, la finalul unor meciuri importante, intervievându-l pe teren pe Novak Djokovic, după victoria cu Kei Nishikori, dar și pe Daniil Medvedev, la finalul partidei cu Botic Van De Zandschulp!

Darren Cahill colaborează de șase ani cu Simona Halep, iar campioana născută la Constanța îl plătește regește pe antrenorul ei! Nu mai puțin de un milion de dolari pe sezon primește Darren de la Simona!. Dar australianul se implică și în alte proiecte, cum ar fi cel de la US Open! Cahill a devenit de-al casei la New York, ținând cont că a fost unul dintre cei mai importanți antrenori din cariera lui Andre Agassi. Tenismenul american a devenit cel mai în vârstă lider mondial, la 36 de ani, pe vremea când era pregătit de actualul antrenor al Simonei Halep.

The post Ce job neașteptat și-a găsit Darren Cahill după ce Simona Halep a părăsit US Open! Novak Djokovic, luat la întrebări de australian | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă