Ce își dorește Marcel Ciolacu de la PSD: Bunul simț de la Iliescu, profesioniștii lui Năstase și organizarea lui Dragnea/ Lupeni, o bombă socială. Nu este o soluție ca minerii să vină la București

2 săptămâni in urmă 2

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seară, la Antena 3, că își dorește pentru partidul pe care îl conduce ”bunul simț” de pe vremea lui Ion Iliescu, ”profesioniștii” pe care i-a adus Adrian Năstase în partid și ”organizarea” de care a dat dovadă formațiunea politică atunci când era condusă de Liviu Dragnea. Ciolacu a mai adăugat și ”tinerețea” de pe vremea lui Victor Ponta și ”diplomația” lui Mircea Geoană.

Președintele PSD a spus că social-democrații nu vor exploata necazul oamenilor din Lupeni și nu vor merge în mijlocul minerilor, spunând că acest caz este ”o bombă socială” pe care nu e bine să o alimentezi. Ciolacu a precizat că, din punctul său de vedere, nu este o soluție ca minerii să se deplaseze la București:

„Vreau să vă zic un lucru. Ce-mi doresc eu de la PSD. Să ştiţi că îmi doresc acel echilibru, bun simţ şi acea întoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu. Să ştiţi că îmi doresc şi profesioniştii pe care i-a adus Adrian Năstase în partid, înapoi. Îmi doresc şi aerul ăla de tinereţe şi de oameni noi aduşi de Victor Ponta, îmi doresc şi organizarea foarte bună a partidului pe timpul lui Liviu Dragnea, şi, nu în ultimul rând, îmi doresc şi diplomaţia pe care a avut-o Mircea Geoană (…). Când stai pe o bombă socială, nu e cazul să o alimentezi. Mai ales de către un partid de talia Partidului Social Democrat. Nu trebuie să foloseşti un necaz al oamenilor, trebuie să ieşi să spui adevărul”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă