Ce își doresc gamerii de la FIFA în anul 2022

1 săptămână in urmă 8

FIFA 22 este una dintre cele mai reușite ediții lansate de echipa de la Electronic Arts, jocul fiind un best-seller încă de la lansare. Totuși, se pare că sunt o mulțime de aspecte de îmbunătățit la acest joc, iar gamerii știu deja ce este prioritar în simulator de fotbal oferit de EA Sports. Fie că discutăm despre modul offline sau online al acestui titlu, există multe schimbări pe care EA Sports le poate aduce în FIFA 22.

⦁ Crossplay
Jucătorii de FIFA vor să joace împreună acest titlu, chiar dacă nu dețin același tip de generație de consolă. Ceea ce este și mai surprinzător este modul în care proprietarii actuali și de ultimă generație de console nu pot juca împreună, deși se află în același ecosistem de consolă.

⦁ Promoții mai puține, însă mai calitative.
Echipa de la Electronic Arts lansează un conținut cât mai diversificat în FIFA, însă o bună parte de gameri sunt nemulțumiți de acest aspect și preferă eveniment mai rar, însă mai calitative. Până acum în FIFA 22, în ciuda evenimentelor promoționale care au venit intens și rapid, acestea au fost, cel puțin, inconsecvente. Pentru fiecare Rulebreakers sau WinterWilcards, care au oferit niște cărți incredibile cu care jucătorii își pot întări echipa, a existat o greșeală, ca evenimentul Number Up.

⦁ Mai multe turnee online
Gamerii de FIFA 22 își doresc mai multe turnee și ligi online, care sunt oferite de EA Sports. Desigur, există FUT Champions, care este cea mai apreciată competiție de FIFA, însă jucătorii vor să aibă parte și de alte competiții interesante. Desigur, este încă posibil să-și aranjeze propriile ligi online, dacă sunteți dispuși să țineți evidența. Dar sprijinul complet al turneului, complet cu ligi oficiale, reguli și meciuri, le-ar oferi fanilor fotbalului distracție în acele sesiuni mari de joc.

 

 

 

 

 

The post Ce își doresc gamerii de la FIFA în anul 2022 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă