Ce inseamna weekend in acceptiunea secretarului de stat Raed Arafat

3 săptămâni in urmă 2

Restrictiile impuse de autoritati sunt pe durata weekendului, conform declaratiilor facute de secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, doctorul Raed Arafat.

Medicul a explicat insa ca aceste restrictii sunt valabile inclusiv in ziua de vineri. Prin urmare, masurile restrictive vor intra in vigoare de astazi.

"Masurile sunt urmatoarele: referitor la intervalul orar in care este permisa circulatia - unde incidenta este peste 4 la mie in ultimele 14 zile - in timpul week-endului - vineri, sambata, duminica circulatia sa fie permisa doar pana la ora 20.00. La operatorii economici activitatea urmand sa fie redusa pana la ora 18.00. Revenirea asupra acestor masuri se face cand se revine la incidenta sub 3,5 la mie", a anuntat joi seara secretarul de stat Raed Arafat.

"Daca incidenta depaseste 7,5 la mie, circulatia va fi pana la ora 20.00 pe toata durata saptamanii, iar operatorii economici functioneaza pana la ora 18.00 pe toata durata saptamanii. Se revine asupra masurii cand rata scade sub 7 la mie", a declarat Raed Arafat.

Citeste si:

Noile restrictii luate in calcul: Circulatia pana la ora 20. Magazinele se inchid la 18, daca incidenta depaseste 7,5 la mieHarta interactiva a centrelor de vaccinare, in functie de tipul de vaccin. Cum poti vedea locurile disponibile si cat de mare e lista de asteptareCine sunt falsii stomatologi care au traumatizat oameni. Femeia nu are drept de practica, iar sotul sau este absolvent de opt claseCardurile de criptomonede, valuta virtuala buna in toata lumeaVIDEO Golul lui Andrei Ciobanu de la Euro face inconjurul lumii. "Ma bucur ca ii am profesori pe Hagi si pe Mutu"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă