Ce înseamnă când visezi o persoană care a murit. Ce trebuie să faci în ziua respectivă

3 săptămâni in urmă 25

Ce înseamnă când visezi o persoană care a murit. În tradiţia populară, atunci când visezi că interacţionezi cu o persoană decedată, fie că vorbeşti cu ea sau o asculţi, înseamnă că vei primi veşti neaşteptate sau că vei avea parte de schimbări importante în viaţă.

Ce înseamnă când visezi o persoană care a murit. Ce trebuie să faci în ziua respectivă

Apariția în vis a unei persoane dragi, poate avea numeroase semnificații. Este foarte important ce trebuie să faci în cazul în care se întâmplă acest lucru.

Astfel, în cazul în care persoana decedată apare tristă sau îţi lasă senzaţia că nu şi-a găsit liniştea, este foarte bine să mergi la biserică pentru a i se face o slujbă specială prin care să-şi găsească liniştea. Dacă se întâmplă că visezi o persoană decedată care îţi cere ceva înseamnă că aceasta nu a fost împăcată cu acel lucru pe pământ, iar tu ai obligaţia să-i duci la îndeplinire dorinţa.

Ce înseamnă dacă te mănâncă palma stângă sau dreaptă. Explicaţia reală nu are nimic de-a face cu primitul sau datul banilor

De asemenea, în funcţie de circumstanţele în care apare mortul în vis, există mai multe interpretări:

  • daca este in viata si participa la actiune ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, insa fara a avea un rol principal, atunci visul este legat de un sentiment latent de dor al persoanei, care doare, fara a fi vorba, insa, de sentimente foarte tulburatoare sau intense;
  • daca persoana decedata are un rol important in actiunea din vis si te straduiesti sa o ajuti, inseamna ca simti ca ai lasat ceva nerezolvat intre voi, atunci cand era in viata;
  • daca persoana decedata incearca sa te sfatuiasca cu ceva, inseamna ca in viata reala ai nevoie de ghidare, protectie si confort. Poate ca te simti singura si neputicioasa, iar acest aspect se reflecta in ceea ce visezi. Un astfel de vis, in care un spirit iti arata calea, poate fi foarte reconfortant in perioadele dificile.

Ce inseamna cand te mananca nasul! Interpretari spirituale si medicaleCe înseamnă când îți visezi bunica moartă?

Dacă îți visezi bunica moartă, visul poate semnifica dorința și nevoia de sprijin afectiv. Bunica poate fi simbolul îngerului păzitor care te ajută să depășești anumite obstacole.

Ce înseamnă când visezi mortul viu? Dacă visezi vie o persoană care a murit, visul poate semnifica dorul pe care i-l duci persoanei în cauză. Încerci să treci peste durerea provocată de pierderea persoanei dragi.

Ce înseamnă când visezi mortul râzând? Dacă visezi persoana moartă, dar care râde în vis, semnificația visului poate fi că în viața reală te bucuri de o prietenie sinceră și de lungă durată. Visul poate semnifica și faptul că ai o viață liniștită de care ești mulțumită.

Ce înseamnă când visezi că o persoană moartă te îmbrățișează? Dacă luăm în calcul superstițiile, atunci când visezi că o persoană moartă te îmbrățișează, o persoană apropiată ție, înseamnă că aceasta așteaptă ceva de la tine. Poți merge la biserică să îi aprinzi o lumânare ori chiar să dai ceva de pomană.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă