Ce îi oferă actuala iubită lui Victor Slav. Bianca Drăgușanu sigur se va înfuria EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 16

Victor Slav, de la ‘Bravo, ai stil’, ne-a oferit un interviu sincer despre fosta iubită, Anda Adam, cei doi colaborând pentru emisiunea de la Kanal D. Acesta ne-a vorbit și despre actuala iubită, Ela, care i-a adus liniștea sufletească după scandalurile în care a fost implicat cu Bianca Drăgușanu, mama fiicei lui.

Victor Slav, dezvăluiri sincere despre viața lui amoroasă

Acesta a mai făcut dezvăluiri și despre prietenii săi de suflet. În plus, pentru că mai toate iubitele lui au bătut la ușa medicului estetician pentru un bust mai generos, Victor și-a spus părerea și despre femeile care apelează la operațiile estetice din dorința de a atinge perfecțiunea.

  • Reporterul Impact.ro: Ești la o emisiune cu și despre stil și te numeri printre cei mai eleganți prezentatori TV. Poți face lesne reclamă la costume bărbătești. În ce haine te simți, totuși, mai confortabil? Și cât de mult impune o ținută?

Victor Slav: Mulțumesc pentru apreciere. În emisiune încerc să nu mă îmbrac numai în costum, doresc să diversific, să compun diferite stiluri. Eu mă simt cel mai comod în haine casual, mă mișc mai lejer în ele.

Dar mă simt confortabil și în costum. Poți să arați foarte bine în orice stil, dacă te avantajează și știi să porți acele haine.

  • R: La „Bravo, ai stil!” te-ai revăzut cu Anda Adam, concurenta emisiunii. Mai e loc de prietenie, după despărțire? Vă mai sfătuiți? A rămas loc de ‘Bună ziua!’?

Victori Slav: Suntem despărțiți de nouă ani, fiecare are viața lui, între timp ne-am și căsătorit, divorțat, avem copii fiecare dintre noi. Există un respect pe care ni-l purtăm, suntem oameni cu coloană vertebrală, care s-au despărțit amical și am lăsat, da, acel loc de ‘Bună ziua!’

  • R: Sofia, fiica ta și a Biancăi Drăgușanu, seamănă leit cu tine, la chip. Te-ar deranja, dacă ar alege să devină fotomodel sau îți dorești pentru ea o cu totul altă meserie, departe de lumina reflectoarelor?

Victor Slav: Nu am deja în minte o anumită carieră pentru ea, nici nu sunt adeptul impunerii cu forța. Vom vedea în ce direcție își va îndrepta atenția. Dacă va dori să facă modelling sau televiziune, o voi ajuta și o voi susține, ca orice alt părinte care dorește să-și vadă copilul fericit.

  • R: Cum este actuala ta iubită? Ce îți place la ea și nu ai regăsit la alte partenere de viață? Care este marea ei calitate?

Victor Slav: Liniștea pe care mi-o oferă este ceea ce îmi place cel mai mult la ea, mai ales în perioada asta grea pe care o traversăm cu toții. Cele mai importante lucruri între noi oamenii acum sunt înțelegerea și sprijinul.

Am găsit toate aceste lucruri lângă ea, în afară de faptul că este o femeie frumoasă, atentă, care înțelege anumite lucruri despre viață.

  • R: Te mai vezi căsătorit? Crezi că a doua nuntă va fi cu mai mult noroc? Vrei o surioară sau un frățior pentru fiica ta, Sofia?

Victor Slav: Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu știm ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Las viața să își urmeze cursul firesc, asta înseamnă să mergi mai departe. Nu mă gândesc la aceste lucruri, căsnicie sau un al doilea copil, dar nu le exclud.

  • R: Poți ierta trădarea, în dragoste sau în prietenie? De ce trădează oamenii?

Victor Slav: În viață și în prietenie depinde de moment și de conjunctură, de ce se întâmplă real între oameni, fie ei iubiți sau prieteni.

Nimeni nu știe cu adevărat ce se întâmplă între doi oameni decât cei care sunt direct implicați. Cei de pe margine doar își pot da cu părerea sau își construiesc propriul adevăr.

  • R: Vorbește-ne și despre prietenii tăi de suflet, Giani Kiriță şi Cătălin Cazacu, foștii colegi de la Kanal D. Cum mai e prietenia, în pandemie? Vă mai vedeți?

Victor Slav: Chiar mă gândeam zilele trecute că nu ne-am mai intersectat în ultima perioadă așa cum o făceam înainte și pentru că fiecare are propriile probleme cotidiene și pentru că trăim aceste vremuri dificile. Încercam să fim prezenți și să ne auzim în momentele noastre mai importante…

  • R: Ce părere ai despre femeile care apelează la medicul estetician, pentru a fenta trecerea timpului sau pentru a avea un bust mai voluptuos?

Victor Slav: Dacă un om are un complex și o operație estetică îi poate schimba perspectiva asupra vieții și îi redă încrederea, atunci nu văd de ce nu ar face acest lucru. Trăim în 2021 și medicina este destul de avansată.

Eu sunt pentru aceste intervenții, mai ales dacă aduc ceva bun și dispar complexele. Suntem diferiți, unii consideră că au nevoie, unii consideră că nu au nevoie de intervenții estetice, fiecare decide pentru el.

The post Ce îi oferă actuala iubită lui Victor Slav. Bianca Drăgușanu sigur se va înfuria EXCLUSIV appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă