Ce-i reproșează CTP lui Novak Djokovic după ce a anunțat că vine la Australian Open: „Tace mâlc”

3 săptămâni in urmă 19

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022, 14:09 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 14:11

Organizatorii Australian Open i-au acceptat scutirea medicală sârbului Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP), pentru a putea participa la primul turneu de Grand Slam al anului deși nu e vaccinat, spre nemulțumirea multor persoane.

  • Australian Open se va desfășura în perioada 17 ianuarie - 30 ianuarie, la Melbourne. Novak Djokovic este campionul en-titre în întrecerea masculină.
  • Concret, Djokovic deține acum o scutire emisă de o comisie independentă de experți medicali, care atestă că vaccinul îi oferă reacții adverse puternice.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a postat pe contul său de Facebook un mesaj referitor la situația sârbului, campion de 9 ori la Australian Open, și a criticat faptul că Djokovic nu oferă mai multe detalii despre situația sa.

 „Nimeni nu va beneficia de tratament special”

AUSTRALIAN OPEN

Mesajul ministrului de Interne din Australia pentru Novak Djokovic: „Nimeni nu va beneficia de tratament special”

Ce-i reproșează CTP lui Novak Djokovic după ce a anunțat că vine la Australian Open: „Tace mâlc”

„Nole tace mâlc.

«Ar fi cu siguranță util dacă Novak ar explica condițiile în care a solicitat și a obținut o derogare. Îl încurajez să vorbească despre asta cu comunitatea. Am trecut printr-o perioadă foarte dificilă în ultimii doi ani și aș aprecia câteva răspunsuri la asta». Declarația îi aparține lui Craig Tiley, directorul Australian Open și președinte al Federației Australiene de Tenis. 

Motivele acceptate în Australia pentru eliberarea unei scutiri medicale de vaccinare sunt patru: istoric de reacții anafilactice față de componente ale vaccinurilor aprobate, efecte adverse grave după vaccinarea cu prima doză, care au necesitat spitalizare sau au provocat incapacitare semnificativă, afecțiune medicală acută, boală cardiacă inflamatorie în ultimele 6 luni.

Novak Djoković tace mâlc”, a fost mesajul lui CTP.

La mulți ani tuturor! Vă urez sănătate, iubire și fericire în fiecare moment și sper să iubiți și să respectați toate ființele de pe această planetă minunată. Am petrecut timp de calitate alături de persoanele iubite, iar acum mă îndrept către Australia, cu o scutire pentru a putea juca
 – Novak Djokovic

VIDEO Novak Djokovic, campion la Australian Open 2021

Citește și:

Caz revoltător la Australian Open: Djokovic scutit, indian INTERZIS din același motiv!

Geambașu dă de pământ cu Djokovic: „Un șoșoc posesor de scutire medicală pentru o suferință inventată”

Playtech: BOMBĂ! Câți bani a primit Horațiu Mălăele pentru show-ul de la Revelion. Pro TV a spart banca, Antena 1 nu și l-a permis (exclusiv)


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă