Ce i-au făcut bucureștenii lui Nicușor Dan când l-au văzut pe stradă: ”Băi, hoțule!”

2 săptămâni in urmă 5

Nicușor Dan nu se bucură de prea mare popularitate în rândul bucureștenilor, lucru dovedit și astăzi, când mai mulți cetățeni l-au huiduit.

Ce i-a strigat un bucureștean lui Nicușor Dan

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a fost luat la rost și huiduit de șoferii care se aflau bară la bară, dar și de locatarii mai multor blocuri, în timp ce acestea dădea declarații de presă.

„Nu mai minți lumea, băi, hoțule”, i-a spus un bucurețtean primarului general.

Nicușor Dan a mers, joi, să verifice stadiul lucrărilor de la obiectivul de investiții „Penetraţia Prelungirea Ghencea – Domneşti şi Supralărgirea Bulevardul Ghencea”.

„Am fost azi pe teren pentru a vedea stadiul lucrărilor de lărgire la Prelungirea Ghencea și pentru a da un semnal despre importanța acestui proiect pentru bucureșteni și pentru Primăria Capitalei.

Am reușit să depășim problemele financiare și să redeschidem șantierul în această toamnă, iar acum se lucrează pe o porțiune care a fost recent expropriată. Echipele se ocupă în aceste săptămâni de utilități (mutare și îngropare), precum și de construirea trotuarului”, a declarat Nicușor Dan.

Primarul General al Capitalei promite lucrări la infrastructură

„Strada urmează să aibă două benzi rutiere pe fiecare sens, iar pe mijloc vom păstra spațiul necesar pentru linia de tramvai. Sper că linia de tramvai va fi finanțată prin Programul Anghel Saligny, iar dacă cererea noastră se aprobă, vom lucra simultan la lărgirea străzii și la construirea liniei de tramvai”, a mai precizat acesta.

„Avem de asemenea fonduri pentru a continua exproprierile, iar în luna martie vom începe demolările pe noile porțiuni, ca să putem extinde lucrările. Colaborăm cu Primăria Sectorului 6 pentru a avansa cât mai rapid cu acest proiect așteptat de multă vreme de bucureștenii din cartier și din sector”, a mai declarat primarul general.

The post Ce i-au făcut bucureștenii lui Nicușor Dan când l-au văzut pe stradă: ”Băi, hoțule!” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă